Proba surpriză cu care cei din clanul Petrovici speră să obţină eliberarea...

Proba surpriză cu care cei din clanul Petrovici speră să obţină eliberarea din arest

1
DISTRIBUIȚI

mascat buzias mercedes

Curtea de Apel Timișoara a judecat, astăzi, contestația făcută de  Ion Petrovici și Nicki Petrovici la hotărârea tribunalului de a-i menține în arest după ce au fost trimiși în judecată pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat,ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Împreună cu alți membrii ai clanului Petrovici l-au lăsat lat în mijlocul străzii pe Florin Soporan, după ce un scandal izbucnit pe fondul unui conflict mai vechi.


Apărătorii celor doi au insistat pe faptul că Ion Petrovici a venit să-și apere copiii și că, de fapt, aceștia erau așteptați de Soporan. „Urmărirea s-a făcut în mod superficial. Nu s-a avut în vedere faptul că erau vreo 15 persoane cu victima care aşteptau. Majoritatea erau într-un bar şi se vede dintr-o înregistrare cum au ieşit în stradă. Am depus la dosar o altă înregistrare video făcută de o cameră de supraveghere din zonă în care se vede foarte clar că victima i-a aşteptat împreună cu alţii pe copiii familiei Petrovici. Ion Petrovici a reacţionat ca un tată atunci când a fost sunat de copilul său. Se vede că partea vătămată se duce cu mâna ridicată, având o sabie, ca să lovească. Putem vorbi de o legitimă apărare şi trebuie luat în calcul şi acel sentiment de apărare a familiei. Fiul său a sărit să-l apere”, a susţinut apărarea. În plus, în cazul lui Ion Petrovici s-a adus ca argument faptul că a fost rănit în altercaţie de către Soporan, dovadă fiiind şi certificatul medico-legal.  Procurorul de şedinţă a susţinut că se impune ca inculpaţii să rămână în arest. În ultimul său cuvânt, Ion Petrovici a cerut eliberarea pe motiv că „m-am dus că mi-au atacat copiii. Eram şi băut”. Instanţa a rămas în pronunţare.

1 COMENTARIU

  1. Va-ti dus cu scopul de al bate pe fraieru ala , ca daca nu , acum ne erati la bulau . Asta este adevarul , ca daca stateati frumos acasa , tot acolo erati si acuma , tzganilor mincinosi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.