35 de milioane de la UE, pentru monitorizarea traficului în Timișoara, în...

35 de milioane de la UE, pentru monitorizarea traficului în Timișoara, în pericol de a fi pierdute. Cine este acuzat că boicotează

2
DISTRIBUIȚI

politia de frontiera monitorizare 1 p

Proiectele Timișoarei sunt boicotate, din nou, este de părere edilul-șef al Timișoarei. Anul trecut, primarul Nicolae Robu se plângea în fața presei că licitația pentru incineratorul de deșeuri din urbea de pe Bega este boicotată și contestată, astfel încât Timișoara riscă să piardă bani de la Uniunea Europeană.

De data aceasta, proiectul cu probleme este cel de monitorizare a traficului în oraș, în valoare de 44 milioane de lei, din care 35 de milioane – fonduri europene.


Edilul a comentat că „sunt contestații și suntem în pericol să pierdem finanțarea europeană dacă licitația nu se finalizează. Cred că dacă cineva greșește, indiferent cine și de unde, ar fi trebut să fie identificat și pedepsit, nu este normal să fie pedepsit municipiul Timișoara, să fie blocat unul din cele mai importante proiecte pe care le are. Dacă a greșit cineva din primărie să plătească, dar dacă cineva vrea să boicoteze proiectul de unii care cer anularea proiectului, trebuie să fie pedepsiți conform legii”.

Deși de data acesta edilul nu a nominalizat instituții, în privința proiectului incineratorului de deșeuri primarul a cerut intervenția SRI.

2 COMENTARII

  1. Daca la tine in familie nu-i disciplina, nu va fi nici in institutia pe care o coduci…ceri ajutorul SRI? e ca si cand ai cere ajutorul vecinului sa vina sa-ti rezolve problemele in familie…mereu dati vina de la unii la altii dar de fapt TOTI SUNTETI O APA SI UN PAMANT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.