Reacția proprietarilor abatorului, după amenda de 8.000 de lei aplicată de municipalitate....

Reacția proprietarilor abatorului, după amenda de 8.000 de lei aplicată de municipalitate. Ce se va întâmpla cu mall-ul lui Ţiriac

0
DISTRIBUIȚI

abator timisoaraCurăţarea zonei din jur şi repararea faţadei abatorului au fost unele din principalele preocupări ale viceprimarului PSD Traian Stoia, la finele anului 2013. Acesta a întreprins mai multe demersuri pentru ca, atât clădirea cât şi terenul din jur să fie aduse la condiţii de normalitate. După ce a purtat discuţii cu reprezentanţii companiei Ţiriac Holding şi cei ai firmei spaniole Golden Real Estate, Stoia a obţinut promisiunea că intervenţile vor începe. La finele lunii noiembrie a anului trecut pesedistul anunţa că proprietarii au fost amendați de primărie cu suma de 8.000 de lei, pentru că au lăsat în paragină clădirea declarată monument istoric.

„Acum o lună și jumătate, ei s-au angajat că vor obține o nouă autorizație de construire pentru reabilitarea clădirilor existente și vor igieniza terenul aferent construcțiilor.


Elanul inițial s-a stins, însă, foarte repede. După ce au fost tăiați câțiva arbori, peste abator s-a așternut din nou liniștea”, a explicat Stoia la acea dată. Conform legii, pasul următor ar fi fost deschiderea unui dosar penal pentru nerespectarea obligaţiilor care le revin proprietarilor, însă Stoia a decis să îi păsuiască pe oamenii de afaceri, considerând că sunt oameni serioşi şi că întârzierile s-au datorat faptului că sunt ocupaţi. Ei bine, în noul an vicele a revenit cu veşti bune despre abator. Acesta a povestit că a purtat noi discuţii cu reprezentanţii proprietarilor şi că în curând vor începe reparaţiile. Totuşi, vicele a informat că mall-ul pe care omul de afaceri Ion Ţiriac a promis că îl va ridica în complexul studenţesc rămâne, încă, un vis relativ îndepărtat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.