Realizarea cu care prefectul Eugen Dogariu l-a întrecut pe primarul Nicolae Robu

Realizarea cu care prefectul Eugen Dogariu l-a întrecut pe primarul Nicolae Robu

2
DISTRIBUIȚI

eugen dogariu

Prefectul judeţului Timiş Eugen Dogariu a reuşit performanţa de a-l întrece pe primarul Nicolae Robu când şi-a prezentat raportul pentru anul 2013. Legat de verificarea legalităţii actelor administrative, Dogariu a informat că prin mâna lui au trecut nu mai puţin de 18.154 de dispoziţii ale primarilor şi 702 HCL-uri adoptate de la consiliile locale. La solicitarea autorităţilor legale au fost emise 770 de avize de legalitate.

Prefectul a informat că instituţia pe care o conduce are în contencios administrativ 36 de acţiuni pe rol, din care 24 introduse de prefect şi 12 în care prefectul are calitatea de pârât.


Tot pe parcursul anului 2013 au fost emise 22 de circulare pentru îndrumarea autorităţilor locale. Legat de documente au fost elaborate 835 de adrese către instituţii şi răspunsuri la petenţi. Pentru Fondul funciar Dogariu spune că au fost emise 1.490 de titluri de poprietate. Tot în anul precedent au fost emise 23.970 de paşapoarte la care s-au adăugat 9.445 paşapoarte temporare.

Poate de departe cel mai interesant aspect al realizărilor este faptul raportul numără nu mai puţin de 100 de pagini, bătând chiar şi recordul edilului şef Nicolae Robu, care la prima prezentare a raportului său de activitate pe şase luni a realizat o carte de 70 de pagini. Legat de planurile pentru anul acesta, o prioritate pentru Dogariu va fi realizarea unui sistem de management informatic al documentelor.

2 COMENTARII

  1. Poate ar fi interesant sa ne spuna si de ce se intarzie cu alegerile locale anticipate pentru CL in comuna Sacalaz…………ar fi foarte interesant.

  2. Poate ar fi interesant sa ne spuna si de ce se intarzie cu alegerile locale anticipate pentru CL in comuna Sacalaz…………ar fi foarte interesant. Consiliul Local nu mai functioneaza din mai 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.