Robu despre USL: „Noi nu ne agățăm de ciolane, aşa cum se...

Robu despre USL: „Noi nu ne agățăm de ciolane, aşa cum se spune”. Ce declară despre o eventuală alianţă cu pedelistul Alin Popoviciu

2
DISTRIBUIȚI

robu gura

Şeful PNL Timiş, Nicolae Robu, a făcut astăzi noi comentarii pe marginea conflictului izbucnit în cadrul USL după formarea USD şi după ce premierul Victor Ponta a decis ca schema actualului guvern să fie modificată astfel încât structura de conducere să aibă nu mai puţin de patru vicepremieri de la PNL, PSD, UNPR şi respectiv PC.

Nemulţumit de faptul că PSD s-a aliat cu PC şi UNPR, edilul şef Nicolae Robu a lansat mai multe atacuri săptămâna trecută. Astăzi, comentând despre alianţe, edilul a reluat în parte argumentele prezentate la finele săptămânii trecute, dar a oferit şi un punct de vedere nou pe marginea conflictului.

„Este foarte simplu.


Dacă partenerii noştri de la PSD chiar doresc păstrarea alianţei, inclusiv cum declară prin vocea preşedintelui lor, premierul Victor Ponta, atunci, e simplu de tot. Nu trebuie decât să îşi cheme parlamentarii la o sesiune care durează jumătate de oră, o oră cel mult, să supună la vot completarea guvernului cu persoanele impuse PNL. Nimeni nu poate impune PNL ce persoane să fie propuse pentru ocuparea a diferite poziţii. Dacă se întâmplă lucrul acesta, foarte bine, uităm de conflictul care a fost şi ne vedem de guvernare. Dacă nu se întâmplă, PNL nu depinde de guvernare, noi nu ne agătăm de ciolane aşa cum se spune, ci ne putem vedea de treabă şi din opoziţie. Nu ne dorim asta, dar sutem un partid puternic, un partid pentru care demnitatea, onoarea sunt valori mai importante decât prezenţa la putere”, a spus șeful PNL Timiș.

Legat de majoritatea din Consiliul Local Timișoara, Robu spune că nu a făcut calcule, ”pentru că deocamdată suntem în USL. Dacă nu vom mai fi în USL şi eu voi face calcule şi vom încerca să ne descurcăm în noua conjunctură”. Întrebat dacă se vede aliat cu deputatul PDL Alin Popoviciu, cu care a avut nenumărate conflicte, toate purtate prin intermediul presei, primarul Nicolae Robu a spus, râzând, „să discutăm toate lucrurile atunci când va fi timpul lor, dacă va fi timpul lor şi să nu anticipăm că avem treabă aici”.

2 COMENTARII

  1. „un partid puternic, un partid pentru care demnitatea, onoarea sunt valori mai importante decât prezenţa la putere”?????
    Imi place si ca nu exclude alianta cu PDL…. doar tot este vorba de demnitate si onoare si prezenta la putere …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.