„Săracii” Timişoarei vin cu Mercedesul, după ajutoarele primite de la UE. Unde...

„Săracii” Timişoarei vin cu Mercedesul, după ajutoarele primite de la UE. Unde se vinde, apoi, marfa

2
DISTRIBUIȚI

ajutoare ue

Situaţie inedită făcută publică la Timişoara de către viceprimarul Traian Stoia. Vă reamintim că ajutoarele de la Uniunea Europeană sunt distribuite în halele Timco, puse la dispoziţie gratuit de pesedist.


Drept urmare, acesta are acces la informaţii din culise. Stoia a povestit că zeci de persoane se așează încă de cu seara la coadă, cu toate că bonurile de ordine pentru distribuirea ajutoarelor sociale se împart abia de la ora 7.00. Deşi ajutoarele se primesc doar de către oamenii fără venituri sau de şomeri şi pensionari, Stoia a aflat că unii beneficiari fac comerţ cu ajutoarele primite pe care le vând în Piaţa 700, după care beau banii. Viceprimarul a conchis că „unii sunt aşa săraci că vin cu Mercedesul după ajutoare”. Ajutoarele primite sunt făină, miere, orez, biscuiţi, zahăr, ulei, conserve.

2 COMENTARII

  1. sau pleaca cu taxiul.

    intrebarea mea simpla este: cite kilograme au ajutoarele primite si daca este posibil ca o persoana sa le transporte pe jos sau cu tramvaiul?

  2. hmmmm….informatii eronate….habat n-am de unde draci le luati…dar verificati-le inainte!!!nici vorba de biscuti si orez!!!!!
    ma-ntreb mereu de ce cei ce scriu un articol…nu se documenteaza inainte s-o faca!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.