EXCLUSIV Secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, rănit grav. Vezi unde s-a petrecut...

EXCLUSIV Secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, rănit grav. Vezi unde s-a petrecut incidentul UPDATE Reacţia lui Robu

27
DISTRIBUIȚI

cojocari mana

Secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, a suferit,ieri, un accident, în urma căruia nds-a ales cu răni grave. Acesta este plecat în concediu de odihnă în staţiunea Kopaonik din Serbia de două zile. Surse demne de încredere au declarat, în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro, că secretarul a suferit un grav accident.


Deşi este într-o staţiune unde se schiază, „nea Jean” nu s-a accidentat pe pârtie, ci la saună. Cojocari a alunecat, şi-a rupt mâna dreaptă şi şi-a spart arcada. A fost transportat la spital, unde i-a fost acordat primul ajutor, fiindu-i imobilizat antebraţul. Până  la ora redactării acestui material, secretarul nu a putut fi contactat.

UPDATE Primarul Nicolae Robu a confirmat pentru PRESSALERT.ro incidentul, declarând că „am fost sunat ieri de domnul secretar care mi-a spus că şi-a rupt mâna. Nu mi-a dat alte detalii. Pe durata concediului medical, atribuţiunile sale vor fi exercitate de Simona Drăgoi”.

27 COMENTARII

  1. Nu-i stres! Si-a rupt mana stanga, poate semna! Si mai vede cu un ochi, e ok!
    Trimite staborul un mertzan sa-l aduca ca mai au niste strazi de primit…..

  2. da este railor speram sa fie bine daca patiati voii ….. ma rog doamne ajuta sa fie bine a ajutat mukta lume la salvat dumnezeu putea si mai rauu…….nu mai sanatate

    • asa ie sai dee Dumniazau sanatate lui si lu famelie lui ca cand viniam noi tiganii la iel in audentie sa purta fromos cu noi si vorbia si pa limba noasta romanes cu noi. iar fatuca lui ie o frumushatza di fata sii ha mai buna notaritza din rumunia.

  3. ca sa fiu si eu rau, in concediu medical mai are dreptul la masina de serviciu?
    nu de alta dar cine mai duce nepotii cu masina primariei la scoala?

  4. Scuze nu sunt Analfabeta ! Ma cheama ….! Postul este de spagar,asta nu inseamna ca el e spagar ! me pare rau ca va-ti pierdut postul ! cum ati ajuns aici da ca nu va pasa, sper sa aveti bucuri in viata , Asta-i multamu oricum daca credeti ca va facut rau , vo-n vatat mama voastra sa nu rasplatito raul cu rau …… pupici !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.