Şedinţa Colegiului Director lărgit PDL – Cezar Preda: „Cei care au plecat...

Şedinţa Colegiului Director lărgit PDL – Cezar Preda: „Cei care au plecat la PMP spuneau că taie salarii, că ei au de luat bani.” Boc, absent de la şedinţă

1
DISTRIBUIȚI

cezar_preda_cotidianul.ro

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, sâmbătă, la Braşov, unde are loc şedinţa Colegiului Director lărgit al partidului, că aceia care au plecat la PMP sunt „oameni care s-au obişnuit la guvernare, care au tăiat salariile spunând că ei au de tăiat panglici, de suit pe cal şi de luat bani”.

Întrebat de jurnalişti despre plecările din PDL către PMP, Cezar Preda a spus că cei care au plecat sunt „oameni care nu ştiu să facă opoziţie”, transmite Mediafax.

„Sunt oameni care s-au obişnuit la guvernare, care nu ştiu să facă opoziţie, oameni care atunci când le-am spus că cetăţenii nu sunt de acord să le umblăm la venituri au spus: «noi avem de inaugurat, de tăiat panglici, de suit pe cal, noi avem de luat bani, de unde să luăm dacă nu tăiam leafa românilor?» Ei, uite că au plecat la Mişcarea Populară”, a declarat vicepreşedintele PDL Cezar Preda.

El a mai spus că PDL este liber de contract politic.

„Contractul cu tot ceea ce a însemnat guvernarea 2008-2012 se încheie aici pentru că PDL a lansat un proiect nou pentru România, un proiect al responsabilităţii şi al echilibrului guvernării pentru că noi am făcut ce trebuie pentru ţară, dar am creat şi un monstru, am adus pe deciziile dure luate pentru ţară o echipă de guvernare PSD-PNL capabilă să restaureze România. Ceea ce se întâmplă în România e restauraţie, iar o guvernare nu poate să procedeze aşa”, a mai afirmat Cezar Preda.

Sâmbătă, la Braşov are loc şedinţa Colegiului Director lărgit al PDL, care are ca teme anunţate strategia partidului pentru alegerile europarlamentare şi agenda parlamentară pentru următoarea sesiune.


Tot sâmbătă va avea loc şi şedinta Biroului Permanent Naţional al PDL, la care fusese invitată şi Elena Udrea, pentru a explica declaraţiile sale publice privind deciziile conducerii PDL.

Elena Udrea a anunţat, joi, că a demisionat din PDL şi s-a înscris în Mişcarea Populară.

În urma plecării acesteia, au trecut de la PDL la PMP parlamentarii democrat-liberali Camelia Bogdăneci, Daniel Geantă, Dragoş Gunia, Petru Movilă, Adrian Gurzău, Andrei Volosevici, Ciprian Rogojan, Florin Popescu, Florin Secară şi Gheorghe Florin.

Boc, absent de la şedinţa Colegiului Director al PDL; Cezar Preda: Boc a primit enorm de la PDL

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc lipseşte de la şedinţa Colegiului Director lărgit al PDL, care are loc, sâmbătă, la Braşov, vicepreşedintele partidului Cezar Preda declarând despre absenţa acestuia că, dacă Boc „consideră că altcineva i-a dat, ci nu PDL, este liber să facă ce doreşte”.

De la şedinţa Colegiului Director lărgit al PDL care se desfăşoară la Braşov absentează fostul preşedinte al partidului Emil Boc.

Întrebat despre absenţa acestuia, vicepreşedintele PDL Cezar Preda a spus că Emil Boc este „un om care a primit enorm de la PDL”.

„Domnul Boc este un om care a primit enorm de la PDL. Dacă domnia sa consideră că altcineva i-a dat, şi nu PDL, cum de fapt şi alţii consideră că ei şi-au luat, ci nu că le-a dat partidul, este liber să facă ce doreşte. L-am respectat, îl respect şi îl voi respecta atât timp cât este în interiorul partidului. Când nu va mai fi în partid, nu se va mai bucura de respectul meu”, a afirmat Cezar Preda.

La rândul său, liderul PDL Theodor Stolojan a spus nu crede că Emil Boc va pleca la PMP.

„Nu cred că domnul Boc va merge la Mişcarea Populară. Domnul Boc iubeşte acest partid şi cred că va rămâne în PDL. Mie îmi pare rău de fiecare om care a plecat din partid, dar în viaţă asta este. Este o perioadă în care fiecare îşi face propriul examen de conştiinţă, ia deciziile pe care le crede de cuviinţă. Eu nu cred că vom avea pierderi mari pentru că partidul a trecut printr-o restructurare, printr-o organizare internă”, a afirmat Stolojan.

Emil Boc nu a putut fi contactat pentru a explica absenţa sa de la şedinţa Colegiului Director lărgit al PDL.

Foto: cotidianul.ro

1 COMENTARIU

 1. 1.Ati fost la putere si ati tratat pe romani cu aroganta
  2.Ati luat din buzunarul romanilor si ati pus in al vostru
  bani neimpozitati
  3.Ati folosit institutiile statului in bataie de joc si v-ati batut joc de toti functionarii statului roman.
  4.Nu sunteti in stare sa faceti nici o opozitie la mamutul creeat si din vina voastra.
  5.Veti disparea in istorie precum…..PNT-CD
  6.Aviz celor care se afla acum la putere..USL-PSD+PNL si se comporta la fel cu romanii..au uitat de ce au fost votati

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.