Sorin Frunzăverde la Interne şi Cristian Buşoi la Ministerul Sănătăţii, variante PNL...

Sorin Frunzăverde la Interne şi Cristian Buşoi la Ministerul Sănătăţii, variante PNL la remaniere

3
DISTRIBUIȚI

sorin_frunzaverde pdl

Liderii PNL  s-au reunit, astăzi, într-o şedinţă informală pentru a discuta nominalizarea la şefia MAI, care va fi validată mâine, în discuţie fiind numele preşedintelui CJ Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, au declarat pentru Mediafax surse din partid. Un alt politician din vestul țării, Cristian Bușoi, ar putea prelua Ministerul Sănătății. Nici premierul Victor Ponta, nici liderul PNL, Crin Antonescu, nu au vrut să facă declaraţii pe această temă, dar nici nu au infirmat cele două nume vehiculate. Buşoi ar putea prelua portofoliul de ministru al Sănătăţii, iar Eugen Nicolăescu l-ar putea înlocui pe vicepremierul Daniel Chiţoiu la Ministerul de Finanţe.

De asemenea, cu ocazia acestei reuniuni s-a discutat intenţia preşedintelui PNL, Crin Antonescu, de a propune remanierea vicepremierului Daniel Chiţoiu.


Chiţoiu a declarat, ulterior acestei întâlniri că nu va fi remaniat şi că ia în considerare o eventuală demisie. Potrivit unor surse din PNL, în ultima perioadă lideri apropiaţi de Antonescu au tatonat liderii de filiale pentru vedea în ce măsură o propunere de remaniere a lui Chiţoiu ar avea şanse de succes.

Principala nemulţumire a preşedintelui PNL, au mai menţionat sursele citate, vizează modul în care vicepremierul ar fi gestionat şi coordonat activitatea guvermanentală a miniştrilor, dar şi comunicarea şi consultarea cu liberalii pe o serie de măsuri economice. Pe de altă parte, o serie de lideri din PNL ar intenţiona să propună remanierea ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu, dar şi a ministrului pentru relaţia cu Parlamentul, Mihai Voicu. Sunt căutate variante și pentru Ministerul Sănătății, o posibilă variantă fiind europarlamentarul Cristian Bușoi.

Pe de altă parte, o serie de lideri din PNL ar intenţiona să propună remanierea ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu, dar şi a ministrului pentru relaţia cu Parlamentul, Mihai Voicu.

3 COMENTARII

  1. Cei cu ista la guvernare ? Oare cat a furat impreuna cu primarii din CS ? Majoritatea sunt anchetati . Majoritatea politicienilor trebuie arestati iara averile lor pana la gradul al IV trebuie confiscate . Deminisia chitoiule k cu femeia ta esti un infractor s-a dovedit asta . RUSINE CLASEI POLITICE

  2. Frunzan’balegar , jigodia dracului de hot oportunist Masonic-pedofil , care sacrifica ”virginitatea” fetitelor minore de la licee in ritualele Masonico-Satanice , din care face parte , acusi vine si randul tau sa-ti achiti ”NOTA DE PLATA”, ”NOSFERATULE” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.