Studenţii timişoreni, în căutarea celui mai tare profesor. Află cum poți să-ți...

Studenţii timişoreni, în căutarea celui mai tare profesor. Află cum poți să-ți nominalizezi favoritul

0
DISTRIBUIȚI

student

Tinerii care învaţă la una dintre cele patru universităţi de stat din Timişoara sunt aşteptaţi să-ţi voteze profesorul preferat. Până pe 23 martie, studenţii din oraşul de pe Bega îi pot nominaliza pe dascălii pe care-i apreciază, cel mai bun cadru didactic din ţară fiind premiat la Gala Profesorului Bologna, ce se va desfăşura la mijlocul lunii mai, în Bucureşti.

Evenimentul este organizat de Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţilor din România.


Cea de-a şaptea ediţie a Galei Profesorului Bologna, desfăşurată sub sloganul “Marii profesori care ne inspiră”, este singura iniţiativă din ţara noastră care scoate la lumină acei dascăli care reuşesc să inspire şi să stârnească interes prin metode de predare inedite.

“Profesorul Bologna sau «Proful tare» este orice dascăl care depășește granițele disciplinei pe care o predă și găsește căi inedite pentru a se apropia de studenți. Este cel care le câștigă prezența, respectul și atenția prin creativitatea metodelor de predare, prin jovialitatea și ușurința cu care se lasă înţeles, prin darul oratoriei şi răbdare. Mai presus de orice, «proful tare» conştientizează responsabilitatea pe care şi-a asumat-o şi inspiră încredere, motivând studenții să devină adevarați profesioniști în domeniul pe care îl aleg”, transmite ANOSR.

Nominalizările se pot face accesând platforma www.profitari.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.