Surse – Liberalii amenință cu ieșirea din guvern. Întâlnirea decisivă dintre Ponta...

Surse – Liberalii amenință cu ieșirea din guvern. Întâlnirea decisivă dintre Ponta și Antonescu are loc luni

0
DISTRIBUIȚI

PNL13

Potrivit unor surse citate de Digi 24, PNL amenință cu ieșirea de la guvernare în cazul în care premierul Victor Ponta va forța numirea unui vicepremier din partea Partidului Conservator. Oficial, liberalii neagă această variantă.

Liderii de filiale ai PNL, vicepreşedinţii partidului şi liderii grupurilor parlamentare au fost convocaţi duminică seară, de la ora 18.00, pentru o reuniune neoficială cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, şi secretarul general al PNL, Eduard Hellvig.


Şedinţa a avut în vedere o analiză a mandatului de negociere pentru o nouă reuniune a USL, luni dimineaţă, în care să se discute propunerile liberalilor pentru cele patru portofolii din Guvern. Singura persoană care a stat de vorbă cu presa duminică seara, după încheierea întâlnirii, a fost purtătorul de cuvânt al partidului.

„Președintele Crin Antonescu și vicepreședintele Klaus Iohannis au primit un mandat de fermitate, care înseamnă respectarea cu strictețe a protocolului USL. Asta înseamnă că nu ne abatem de la protocolul semnat, de la programul de guvernare, de la votul dat de cetățeni în 2012, să ducem mai departe această alianță. Nu s-a pus niciodată problema ieșirii de la guvernare”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.