Ţapinarii: „Când eram mai tineri, aveam mai multe de spus“. Ce planuri...

Ţapinarii: „Când eram mai tineri, aveam mai multe de spus“. Ce planuri au muzicienii

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-573636111">

tapinarii (17) [1024x768]

Tradiţionalul concert anti-Valentine’s Day al celor doi băieţi care alcătuiesc trupa Ţapinarii a adunat aseară în clubul Bunker un public care a apreciat pe deplin o seară de stand-up comedy şi muzică realizată de Adrian Tănase şi Cosmin Covei.

Trupa care a devenit cunoscută atunci când Cosmin a făcut un filmuleţ – portret, având ca protagonist un pitic stripper, după care a compus şi piesa „Sunt fericit”, a avut parte de aplauze furtunoase şi de un public dedicat, care a savurat aşa cum se cuvine show-ul formaţiei care anul trecut a editat albumul „Visul românesc”.

„Povestea asta cu concertele anti-Valentine a început în 2002, în Bucureşti, şi pe parcurs s-a tot extins, de câţiva ani desfăşurându-se anual în opt oraşe. E un subiect ofertant, ăsta cu dragostea. Te joci cu relaţiile de cuplu, adaugi cântecele. Ne place să subliniem că vorbim de relaţii dintre un el şi o ea. Nu că am avea ceva împotriva altor relaţii, dar noi nu ştim altfel. Când eram mai tineri, aveam mai multe de spus. Acum vorbim mai rar dar sperăm că rămâne ceva. Ultimul nostru disc, cel de anul trecut, a ieşit împreună cu Caţavencu. Nu ne ascundem după deget, vânzările de discuri reale nu mai există, aşa că ne-am bucurat din plin de ajutorul prietenilor noştri“, ne-au declarat membrii trupei.

Ca de obicei, show-ul celor de la Ţapinarii a inclus o sumedenie de „dume“ şi momente de stand up comedy, printre acestea numărându-se şi un moment în care băieţii au interpretat o piesă „interesantă, mai ales dacă ne chemaţi la nunta voastră să o cântăm“. După turneul anti-Valentine’s Day, băieţii se pregătesc pentru un concert de Dragobete la Lehliu Gară şi de un alt concert extraordinar la Băicoi.

„De multă vreme ne-am gândit cum ar fi să cântăm în Lehliu Gară. Am pus şi pe site-ul nostru un anunţ în acest sens. Un tip funny ne-a contactat şi ne-a chemat. Deci, vom cânta acolo, de Dragobete. Iar de 8 martie cântăm la Băicoi. Vom avea şi un concert peste hotarele noastre, la Chişinău“, ne-au declarat muzicienii, care sunt şi colaboratori la emisiunea Starea Naţiei, cu Dragoş Pătraru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.