Tăriceanu, aşteptat cu braţele deschise în Timiş. Ce deputat e nerăbdător să...

Tăriceanu, aşteptat cu braţele deschise în Timiş. Ce deputat e nerăbdător să se alieze cu Partidul Reformator Liberal

0
DISTRIBUIȚI

psd-sigla

Semnarea unui acord de colaborare între PSD şi formaţiunea pe care fostul liberal Călin Popoescu Tăriceanu vrea să o formeze, Partidul Reformator Liberal, este așteptată cu brațele deschise de un deputat timișean.

„Trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a ne respecta promisiunile luate ca USL şi pentru a ne duce mai departe ceea ce am pornit. Modul în care cetăţenii ne spijină şi felul în care oamenii vin spre noi ne dau forţa să mergem mai departe şi să ducem la capăt proiectele USL. Călin Popescu Tăriceanu este un politician versat, cu care sunt sigur că putem avea o colaborare de durată, atât în ceea ce priveşte alegerile pentru prezidenţiale, cât şi pentru europarlamentare”, a comentat Cătălin Tiuch.

Legat de viitorul preşedinte al PRL Timiş, Tiuch a spus că „ştiu că au fost contactaţi politicieni din Timiş pentru a reprezenta acest partid.


Ştiu că sunt foarte multe voci de la nivelul aleşilor locali. Nu uitaţi, conducerea PNL Timiş a votat pentru susţinerea USL. Niciunul dintre cei votaţi anul trecut, local sau la nivel naţional, nu a fost ales pentru că e pesedist sau penelist, iar aleşii locali simt cel mai bine această presiune a străzii. Sunt sigur că e treaba lor să se organizeze, iar atunci când vor fi organizaţi vor ieşi în faţa presei pentru a duce USL mai departe”.

Pesedistul nu rămas insensbil nici la acuzele lui Nicolae Robu, care în ultimele zile a tunat şi a fulgerat la adresa PSD, pe care l-a caracterizat ca fiind avid de putere şi neserios. „M-au surprins declaraţiile domnului Robu foarte belicoase. Noi l-am urmărit foarte atent. Până acum, în campaniile electorale, a demonstrat că este o locomotivă şi un vector electoral. Până acum, Titu Bojin a luat multe mai multe voturi şi a tras USL în faţă. Colaborarea s-a desfăşurat de pe poziţii de egalitate cel puţin. Până acum, liberalii au fost mereu în faţă, nu au existat discuţii la care să nu fie chemaţi. Robu s-a bătut ca Timişoara să fie la putere, nu cred că va duce Timişoara în opoziţie.” Fără a spune dacă crede că Robu va trece la partidul lui Tăriceanu, Tiuch a spus că „nu cred că domnul Robu se va dezice de ce a spus până acum”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.