Senatorul Ben-Oni Ardelean anunță că a găsit soluția de finanțare pentru viitorul...

Senatorul Ben-Oni Ardelean anunță că a găsit soluția de finanțare pentru viitorul Muzeu al Revoluției

1
DISTRIBUIȚI

REVOLUTIA ROMANA

Vești bune pentru orașul de pe Bega, făcute publice de senatorul PNL Ben-Oni Ardelean în privința unui proiect pe care s-a bazat și în campania electorală: realizarea unui Muzeu al Revoluției în Timișoara.

„Am cerut o valoare de trei milioane de euro printr-un acord pe care ministerul Culturii îl are cu mai multe bănci.


S- a aprobat acest proiect pentru extinderea finanțării pentru ministerul Culturii”, a spus Ardelean, care a explicat că primele demersuri concrete vor avea loc săptămâna viitoare, atunci când va avea o întâlnire la București cu reprezentanți ai ministerului Culturii pentru a stabili procedurile necesare pentru transformarea Memorialului Revoluției în muzeu.

Senatorul a reamintit că Timișoara este recunoscută la nivel internațional pentru Revoluția din urbea de pe Bega și că un astfel de muzeu va fi nu doar un omagiu adus locuitorilor urbei de pe Bega, dar și un un mod de a atrage turiști.

1 COMENTARIU

  1. In sfarsit cineva face ceva pentru orasul Timisoara ca nu se mai putea asa sa mearga. Felicitari stimabile Ben, indiferent de situatui acuma lumea va afla ca nu ati vorbit prostii cand ati facut acele promisiuni si ca unele nu vor fi realizate nu din vina dumneavoastra neaparat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.