Timişorenii, de acord cu primarul, pe Facebook, în ceea ce privește transportului...

Timişorenii, de acord cu primarul, pe Facebook, în ceea ce privește transportului public fără bani. De cine depinde acordarea gratuităţilor pe RATT

0
DISTRIBUIȚI

ratt_abonamente

Cei mai mulţi timişoreni sunt pentru păstrarea gratuităţilor pentru transportul în comun pentru cei care câştigă sunt 2.000 de lei pe lună.

În perioada 15 decembrie – 15 ianuarie, pe baza cărţii de identitate şi a flutuaşului de salariu, timişorenii cu lefe mai mici de 2.000 de lei pe lună au circulat gratuit cu vechiculele RATT.


Costul gratuităţilor s-a ridicat la 1.100 de lei.

În acest weekend, pentru a afla opinia timişorenilor, edilul şef a postat un nou sondaj pe Facebook, sondaj ale cărui rezultate au fost făcute publice astăzi. Primarul Nicolae Robu a anunțat că până în momentul de faţă peste 500 de timişoreni au răspuns. Dintre aceştia, 334 sunt pentru păstrarea gratuităţii pentru cei cu venituri sub 2.000 de lei, 31 pentru gratuităţi pentru cei care câştigă sub 1.500 de lei, 60 pentru cei cu venituri sub 1.000 de lei. 134 de timişoreni sunt de părere că ar trebui să nu se acorde nicio gratuitate.

Edilul spune că în momentul de faţă RATT are ca sarcină să facă o analiză şi să spună dacă o astfel de facilitate ar fi rentabilă. Costul subvenţiilor, cu tot cu gratuitatea pentru cei care câştigă sub 2.000 de lei pe lună, se ridică la 4.600 de lei pe lună, bani care ar trebui să vină de la bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.