Tot ce trebuie să ştiţi despre evenimentul cu Sasha, care va avea...

Tot ce trebuie să ştiţi despre evenimentul cu Sasha, care va avea loc la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

sasha2

Celebrul DJ britanic Sasha va mixa în premieră în Timişoara, vineri, 14 februarie, la Centrul Regional de Afaceri, în cadrul unui eveniment organizat de Wings Of Freedom, care începe la ora 22.  Născut în nordul Ţării Galilor, tânarul Alexander Paul Coe a intrat în contact cu muzica dance în celebra Hacienda din Manchester, iar stilul său este progressive trance (conform The Dj List) sau progressive house cu accente mai rapide (Ministry of Sound). Ceea ce l-a făcut celebru în întreaga lume a fost prima compilaţie Renaissance pe CD (unul dintre primele mixuri apărute pe CD), dar şi strânsa legătură de prietenie pe care o are cu John Digweed, alături de care a mixat la multe evenimente. În topul alcătuit de revista Dj Magazine, Sasha a ocupat, pentru doi ani consecutiv, poziţia numărul 1, loc care i-a determinat pe clubberi să îl alinte “The Son of God”.  Evenimentul va beneficia şi de invitaţii James Cole, (Ungaria), Pat Duff (Ungaria), Nanook, Iorgovan şi The Kid.

Conform regulilor făcute publice de organizatori, intrarea în locaţia evenimentului cu aparate foto sau camere video este strict interzisă.


Singurele device-uri acceptate în locaţie sunt telefoanele mobile. Wings of Freedom îşi rezervă dreptul de a solicita participanţilor la eveniment, control corporal. Pe site-ul www.wingsoffreedom.eu este posibilă, achiziţionarea biletelor în avans. Plata se face online iar biletul va putea fi tipărit de către dumneavoastră, elementul de siguranţă fiind un cod unic, care va fi scanat la intrare. Biletele pot fi tipărite într-un singur exemplar, înstrăinarea sau tipărirea acestora în dublu exemplar se face pe propria răspundere şi va atrage după sine, răspunderea în faţa legii. Biletul VIP include intrare separată, garderobă separată, toalete separate şi loc de parcare (în limita locurilor disponibile). Numărul de telefon pentru rezervări de mese şi alte informaţii legate de evenimentul Sasha, este 0753 672 547. Preţul unui bilet achiziţionat în seara evenimentului înainte de ora 0, este de 50 de lei, iar după această oră 70 de lei. Biletele la categoria VIP costă 100 de lei, înainte de miezul nopţii, şi 120 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.