Trei spectacole în două zile, oferta de weekend de la Teatrul „Thespis”....

Trei spectacole în două zile, oferta de weekend de la Teatrul „Thespis”. Unde și când puteți vedea piesele

0
DISTRIBUIȚI

Intalnirea 1

Week-end-ul acesta se anunță unul teatral pentru amatorii de joc la scenă deschisă. Teatrul Studenţesc Thespis al Casei de Cultură a Studenţilor din Timişoara anunță două spectacole. Sâmbătă, 15 februarie, de la ora 19.00, se joacă „Întâlnirea”, fragment din piesa lui Eugen Ionescu „Setea şi foamea”, iar duminică, 16 februarie, de la ora 18.00, „Omul de Zăpadă”, după un text de Lia Bugnar.

Prima piesă vorbește despre obsesiile lui Ionescu.


”Desfăşurat între realitate şi vis, spectacolul este de un lirism mai rar întâlnit la Ionescu, personajul central, Jean, un tip visător şi melancolic, fiind prins în lupta interioară de a-şi înţelege sentimentele”, spune Adi Korek, coordonatorul Thespis. Piesa îi are în distribuție pe Ionuţ Peia, Bogdan Racz, Ana-Macrina Codrea, Diana Velescu şi Moni Karman. „Omul de Zăpadă”, în schimb, este o comedie ”despre un El şi o Ea care se întâlnesc într-o situaţie specială”, arată Korek. Piesa îi are ca protagoniști pe Oana Petrescu şi Ionuţ Peia.

Foto Omul de zapada 2

Ambele spectacole se desfăşoară în studioul 202 „Diogene Bihoi” de la Casa de Cultură a Studenților şi sunt cu intrare liberă.

De asemenea, spectacolul „Eppur si muove”, produs tot de trupa Thespis, va fi prezentat sâmbătă, de la ora 20, într-un spaţiu neconvenţional, în cadrul „Atelierului de înfrumuseţare interioară”, de pe strada Gheorghe Lazăr nr. Și la acest eveniment intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.