Un nou atac marca Adrian Orza la conducerea PNŢCD. Ce atenţionează fostul...

Un nou atac marca Adrian Orza la conducerea PNŢCD. Ce atenţionează fostul viceprimar

0
DISTRIBUIȚI

adrian orza mic p

Consilierul local Adrian Orza, recent mazilit de la conducerea PNŢCD Timişoara, lansează un nou atac la adresa actualei conduceri, sub forma unui comunicat de presă prin care face un scurt istoric al formaţiunii politice din care face parte.

„Ca descendent al PNR, PNȚCD e dator sa respecte memoria înaintașilor săi și să-și impună, de la nivel de lideri până la simplul membru, efortul de congruență între declarațiile publice și acțiunile politice, fie ele interne sau nu.


Orice abatere de la aceste principii clamate, orice referire și raportare la istoria partidului fără substanță care a marcat această devenire, devine simplă retorică fără conținut și reper. E nevoie nu de disipare, ci de cumul de eforturi și pricepere politică și administrativă , de caractere și valori, pentru ca acest partid să redevină platforma de echilibru și normalitate a unei Românii politice care se regăsește tot mai puțin în speranța cetățenilor ei”, spune Adrian Orza în comunicat.

Deşi a fost invitat să candideze atât pentru un nou mandat la filiala Timişoara, dar şi pentru un post de europarlamentar, Orza a declinat ambele oferte venite din partea noului şef al PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.