Un nou proces pe bulevardul C. D. Loga. Motivul pentru care se...

Un nou proces pe bulevardul C. D. Loga. Motivul pentru care se judecă doi proprietari și ce rol va juca Primăria Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

loga in mizerie03_resize

Probleme în paradisul pe de bulevardul C.


D. Loga din Timişoara. Contrar aşteptărilor, de data aceasta cazul dezvăluit de viceprimarul Traian Stoia nu vizează vreo retrocedare imobiliară cu ştaif, ci un caz mai degrabă comic, unde doi proprietari se ceartă pentru intrarea într-un garaj.

Stoia povestit că „pe C. D. Loga numărul 28, apartament 2, avem o curte în care locuieşte un domn pe nume Milian, care a fost la mine în audienţă, doamna Babeţi și Cârpaci Suni Molivoi. Domnul Milian cere drept de servitute pentru a accede la garaj, are nevoie de 2.5 metri, pentru că garajul pe care îl are în proprietate se află în fundul curţii, spune el, asta deşi în CF se află în subsol. A fost dat de Cârpaci Suni Milivoi în judecată pentru că trece pe terenul lui pentru a intra în garaj, şi cere sprijinul primăriei. Îl va primi în data de 25.02 când un reprezentant al oficiului juridic al primăriei va susține cauza lui, pentru că aici e vorba de o încălcare a legii” a detaliat Stoia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.