Minola de la POPS revine pe scenă, după o pauză de şapte...

Minola de la POPS revine pe scenă, după o pauză de şapte ani. Vezi aici noul ei videoclip VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

minola [1024x768]

Fosta componentă a trupei POPS, Minola, a revenit pe piaţa muzicală după şapte ani de pauză cu un single numit „Fly, fly, fly”, o piesă compusă alături de Tommoproduction şi Mediapro Music, care are parte deja de un feedback cât se poate de bun în rândul melomanilor. Pe numele ei adevărat Minola Szikszai, timişoreanca pregăteşte şi un videoclip oficial pentru această piesă. „Am revenit în muzică după o perioadă îndelungată şi emoţiile sunt mari. Piesa Fly Fly Fly este o melodie motivaţională şi veselă, reggae pop. Se referă la pasiuni şi ţeluri de viaţă, oricare ar fi ele şi la puterea pe care o găsim în interiorul nostru după fiecare eşec pentru a persevera. Limitele sunt o iluzie a minţii. Dacă mă refer la mine, atunci piesa vorbeşte despre dorinţa de a-mi urma inima şi instinctul, şi de a face tot ceea ce mă face fericită. Şi, în principal, muzica.  Tocmai pentru că aceasta era de mult timp într-un con de umbră. Am realizat un concept video art pentru piesă şi vom filma şi videoclipul oficial. Am lansat acest concept deoarece este inedit, o animaţie care mă bucură de câte ori o văd. Am îmbinat elemente foto, video şi segmente din versurile piesei. A fost realizată de o echipă foarte creativă, respectiv Codrin Roibu, Iankoo Moraru şi Ironic, iar responsabilă de machiajul superb a fost Paulina Buldumea“, ne-a declarat Minola. Solista a devenit cunoscută în urma celebrului concurs Alege ASIA, în urma căruia s-a înfiinţat trupa Pops.

„Viaţa mea s-a schimbat radical odată cu plecarea la 14 ani din Timişoara pentru proiectul Pops.


Am avut norocul de a trăi experienţe deosebite pentru acea vârstă, cum ar fi mesaje pe uşa apartamentului, mii de scrisori, cuvinte de laudă, multe călătorii şi concerte în fata a mii de oameni“, spune ea. Deşi trăieşte de mulţi ani în Bucureşti, Minola îşi aduce aminte cu drag de oraşul ei natal, loc din care păstrează amintiri cât se poate de frumoase. „Locul natal… voi avea mereu o sensibilitate pentru tot ceea ce reprezintă el pentru mine. În Timişoara am prins concursurile pentru copii, ore de canto, chitară cu domnul Popescu Adrian (profesorul de chitară a domnului Nicu Covaci),  cursurile de limba spaniolă.  Îmi aduc aminte de baza sportivă pe care au administrat-o părinţii mei într-o perioadă. De meciurile Poli Timişoara, de la care nu puteam lipsi.  Ieşirile la concertele Cargo, Spitalul de urgenţă sau Blazzaj mi-au marcat copilăria şi mă mândresc şi acum că datorită părinţilor mei am cunoscut muzicieni mari.  De asemenea am avut susţinerea încă de mică a unui om de presă extraordinar, Oscar Berger, căruia îi aduc un omagiu. Teatrul Maghiar este un alt loc în care am petrecut timp datorită unchiului meu“, spune Minola.

În ceea ce priveşte planurile de viitor, solista care a urmat Facultatea de Drept îşi doreşte să promoveze examenele de la Barou şi bineînţeles, să scoată cât mai multe piese. „Am planuri de viitor dar iau lucrurile aşa uşor cum vin. Scopul meu în viaţă este să o trăiesc, să mă bucur de ea şi să o împărtăşesc cu cei care m-au cunoscut sau mă vor cunoaşte la un moment dat pe parcursul ei. Îmi doresc, în primul rând, ca piesa Fly fly fly să ajungă în casele oamenilor. Îmi doresc să nu treacă săptămână fără să ajung în studio şi nici un an fără piese noi pentru cei care se identifică cu muzica mea. Îmi doresc să promovez şi examenele de Barou. Se pare că atunci când eşti implinit emoţional le poţi face pe toate, deci îmi doresc cu siguranţă o viaţă de familie fericită“, spune Minola.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.