Vicepreședintele PSD, Ion Mocioalcă, anunță care va fi soarta șefilor de deconcentrate...

Vicepreședintele PSD, Ion Mocioalcă, anunță care va fi soarta șefilor de deconcentrate și a prefecților numiți cu sprijin PNL

3
DISTRIBUIȚI

bojin mociolca grindeanu 1

Prezent la Timișoara la o ședință a PSD, șeful regiunii de vest, cărășeanul Ion Mocioalcă (foto stânga), a comentat pe marginea ruperii USL. Depre zona de Vest, acesta a spus că „e o regiune care ne interesează pe toţi şi ar trebui să intereseze inclusiv Bucureştiul. Aș vrea să exprim un punct de vedere unitar al celor patru judeţe care alcătuiesc regiunea de Vest şi aş vrea să vă spun că, deşi este în moarte clinică, noi mai aşteptăm semne de viaţă de la USL”.

Legat de şefii de deconcentrate şi prefecţii sau subprefecții numiţi cu sprijinul PNL, Mocioalcă a spus că „niciun guvern nu conduce cu oamenii altora, iar cei care aşteaptă un răspuns de la mine din acest punct de vedere vreau să îi asigur că acei conducători de deconcentrate care se consideră profesionişti nu vor fi schimbaţi, pentru că noi vrem să guvernăm bine, vrem să continuăm ceea ce a început USL, mare parte din proiectele sale, şi din acest punct de vedere vreau să îi asigur pe cei care şi-au făcut treaba bine că nu vor fi schimbaţi.


Totuși miniştrii din noul cabinet Ponta vor trebui să facă o evaluare a activităţii deconcentratelor şi atunci se va face curăţenie”.

Legat de teama că Partidul Reformator Liberal, pe care Călin Popescu Tăriceanu, recent plecat de la PNL, vrea să îl înfiinţeze, va fi foarte bine receptat în Timiş, pesedistul a comentat că zona de vest a avut o mare doză de țărănism (n.r – PNTCD), dar că în opinia sa partidul lui Tăriceanu va avea o mare influenţă. Acesta a conchis că, în momentul de faţă, constată că de fapt PDL stă mai bine în zonă decât această aripă a lui Tăriceanu.

Comentând declaraţiile lui Nicolae Robu, care spunea ieri că Timişul nu pierde prea multe prin ruperea alinaţei, motivând că Timişul nu a primit bani de la Bucureşti, pesedistul a spus că „domnul Robu întotdeauna s-a învăţat să aibă dreptate. Eu sper să aibă dreptate şi acum, Timişoara nu ar trebui să piardă niciodata, indiferent cine conduce, cu atât mai mult când ţara este condusă de guvernul Victor Ponta”.

3 COMENTARII

  1. Idolu daniel e cel mai usor de schimbat fiindca are multe nereguli pe aeroport, concedieri abuzive a personalului, sa vina curtea de conturi sa vada care e parcursu aeroportului de cand la preluat dansul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.