Viktor Ianukovici a părăsit Kievul. Opoziţia cere destituirea lui Ianukovici şi alegeri...

Viktor Ianukovici a părăsit Kievul. Opoziţia cere destituirea lui Ianukovici şi alegeri prezidenţiale anticipate în mai

0
DISTRIBUIȚI

viktor ianukovici

Preşedintele Viktor Ianukovici a părăsit Kievul, a declarat unul dintre reprezentanţii opoziţiei, Vitali Kliciko, în faţa deputaţilor, în Parlament. Opoziţia a îndemnat sâmbătă la destituirea preşedintelui Viktor Ianukovici şi la convocarea unor alegeri prezidenţiale anticipate până pe 25 mai, relatează AFP.


„A părăsit capitala”, a declarat Vitali Kliciko. Jurnalişti de la postul Kanal 5 au relatat anterior că au pătruns fără dificultate în reşedinţa preşedintelui, de obicei extrem de bine protejată, la periferia Kievului. Opoziţia cere destituirea lui Ianukovici şi alegeri prezidenţiale anticipate în mai

Opoziţia a îndemnat, astăzi, la destituirea preşedintelui Viktor Ianukovici şi la convocarea unor alegeri prezidenţiale anticipate până pe 25 mai, relatează AFP. „Cerem alegeri prezidenţiale anticipate până la 25 mai”, a declarat Vitali Kliciko, unul dintre liderii opoziţiei. „Parlamentul este necesar să adopte o rezoluţie prin care îi cere lui Ianukovici să demisioneze”, a adăugat el. Manifestanţi se află la aproximativ 50 de metri de intrarea în sediul preşedinţiei, în centrul capitalei, a constatat un jurnalist AFP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.