Vilele clanurilor țigănești din Timișoara, verificate la sânge. Ce nereguli au fost...

Vilele clanurilor țigănești din Timișoara, verificate la sânge. Ce nereguli au fost descoperite

13
DISTRIBUIȚI

tigani innmormantare18_resize

Mai multe clădiri de pe bulevardul C.D. Loga, zonă preferată a clanurilor țigănești din Timișoara, au ajuns în vizorul Poliţiei şi sunt subiect de anchetă. Viceprimarul PSD Traian Stoia a declarat, ieri, că, spre exemplu, la clădirea de pe Loga numărul 12 este suspect modul în care proprietarul a ajuns stăpân pe întregul imobil. Probleme sunt şi pe Loga 33, clădirea de pe colţ, care deşi este monument istoric, a suportat reparaţii cu materiale nepermise la monumente istorice: rigips, acoperiş de tablă. „Sunt o serie de demersuri făcute către Monumente.


Proprietar pe tot imobilul este domnul Cârpaci Nonu, zis Cireş. El e suspectat de şantaj și amenintari, ca i-a şantajat pe locatarii din clădire. La Loga 9 e clădirea pe care o deţine domnul Vişinel. E suspect modul în care s-a făcut transferul de proprietate de la Vişinel spre actualii proprietari, nu e important cine sunt proprietarii, se anchetează. La Loga 26 exista suspiciunea ca a fost dobândită cu acte false”, a detaliat Stoia.

Nu numai pe C.D Loga au fost depistate case cu probleme. Tot legate de indisciplina în construcţii al locuitorilor de etnie rromă, viceprimarul a informat şi că se mai fac verifică pe străzile Paris, la nr. 19, în privința unui imobil deţinut de clanul Dulcea, şi pe Titu Maiorescu, la numerele 18 şi 24. Viceprimarul Stoia a menţionat că anchetelede pe străzile Paris şi Titu Maiorescu se leagă de autorizaţiile de construcţie sau mai de lucări de reparaţii sau amenajări făcute în lipsa lor.

13 COMENTARII

    • Ce ADP?Cand si l-au inmormantat pe jegosu” ala de Carpaci(ca ala cu DRAGANESCU au facut manevrele mari)cu masina aia mi-au blocat trecerea in intersectie si POLITIA ROMANA era de fata si n-au schitat nimik,ba mai mult si-au intors privirea in alta directie facandu-se ca nu vad

  1. Daca Robu ne scapa de tigani, si demonstreaza clar ca a luat masuri impotriva lor, cu rezultate, eu il votez, si poate sa puna palmieri unde vrea, ca nu-mi pasa, daca un pic de kitch e pretul scaparii de tigani.

  2. va sustinem hundert prozent,toate sa fie luate la rand,si nu numai in timisoara ci in tot judetul,domnul prefect ce face acolo,sta ca sa fie ocupat postul si sa mai platim un functionar

  3. vedeti si falsurile altor case cum este si cea de pe 9 Mai nr 1….nu doar tiganii au dobandit ilegal aceste case , ei au facut-o cu ajutorul acestor falsi mostenitori si ai unor avocati care acum bine mersi stau in unele din aceste case , nu pot sta in toate intrucat au furat prea multe ….verificati si veti vedea cum si cea de pe Mihai viteazu (aceeasi familie) revendica si castiga inainte de aparitia legii ….

  4. au cumparat cu acte false???ok sa zicem dar de unde atitia bani ?asta nu se intreaba nimeni…bai, astia nu muncesc deloc!!!! nu au surse de venit legale !!!!aici e problema ce/a mai mare, chiar nu se autosesizeaza nimeni???Parchetul ce cacat face???

  5. hallo domnu Stoia,
    pana acu’ va legati doar de tyigani’
    dar cand veti ataca, shmenu’ PENAL cu locuintele de la Legea 112/1995????????????????????
    este vorba de peste 350 de locuinte din aceasta categorie repartizate ILEGAL si vandute ILEGAL pe preturi moka la persoane in special la JUDECATORI PROCURORI POLITISTI si LIDERI de partide diverse, care detineau locuiinte proprietate personala si care in buna parte au revandut locuintele de la legea 112/1995 pe preturi de 1000 de ori mai mari unor tigani, vezi domnu Borza vezi domnu Ostafriciuc etc etc.
    in acest sens treneaza de peste 10 ani un dosar complex la DICOT si DNA „ascuns” de cei in cauza. pana nu veti rezolva aceasta situatie SA VA FIE RUSINE !!!

  6. DOMULE STOICA INITIATIVA DUMNEAVOASTRE ESTE FOARTE BINE VENITA ,NUMAI SA FIE SI FINALIZATA,CA SUNT PREA MULTI COMPLICI ,IN PRIMUL RIND CEI DE LA PRIMARIE DE LA CADASTRU, ADVOCATI CARE AU LUCRAT MINA LA MINA CU TIGANI PENTRU A DOBINDI CASELE PE ACTE FALSE. IN AL DOILEA RIND COLABORATI CU CELELALTE TARI PE UNDE I-SI DUC VIACUL SA VEDEM CE SALAR AU DESI PERMIT SA CUMPERE ZECI DE CASE SI CEI CARE LUCREAZA NU I-SI POT CUMPARA NICI UN APARTAMENT VA DORIM MULT SUCCES

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.