Deputatul PNL, Horia Cristian, uimeşte din nou. Ce aspect pozitiv a găsit...

Deputatul PNL, Horia Cristian, uimeşte din nou. Ce aspect pozitiv a găsit în tragedia aviatică din Apuseni

3
DISTRIBUIȚI

horia cristian pnl .Deputatul PNL, Horia Cristian, loveşte din nou! După ce, în urmă cu câteva zile a isterizat întreaga clasă politică din urbea de pe Bega cu afirmaţia: „Timişoara nu este buricul pământului”, de data aceasta liberalul a descoperit un lucru bun în tragedia din Apuseni. Parlamentarul susţine că în urma acesteia, autorităţile au reuşit să-şi pună la punct o procedură pentru situaţiile de urgenţă, procedură care ar fi trebuit să existe, însă, înainte de producerea acestui accident.

Catastrofa aviatică din Munţii Apuseni a stârnit vâlvă în toată România.


Moartea pilotului Adrian Iovan şi a tinerei studente la Medicină Aura Ion au ridicat mari semne de întrebare cu privire la profesionalismul autorităţilor. Zile în şir subiectul a fost tocat de media care a găsit nereguli în toate instituţiile implicate şi care i-a transformat pe ţăranii din Apuseni, care au sărit în ajutorul victimelor, în eroi. În marea de lamentări şi acuze, deputatul PNL Horia Cristian a decoperit şi o parte bună. „Cred că singurul lucru bun legat de acestă tragedie este faptul că în cadrul MAI s-a stabilit o structură de acţiune. Evenimentele, deşi erau foarte dramatice, la nivel naţional nu aveam o procedură clară de acţiune. Totul trebuia să pornească de la ROMATSA care trebuia să înștiințeze ISU și Jandarmeria, dar lucrurile nu s-au petrecut aşa şi până la urmă au intervenit sătenii care au fost mai aproape”, a comentat liberalul.

3 COMENTARII

  1. Nu vad absolut nimic uimitor, ci un punct de vedere personal! Obiectiv! Si acela, ca Timisoara, nu este buricul pamintului, este adevarat. Nu vad ce motiv au sa se supere, cind cineva spune adevarul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.