Accident grav pe autostrada Arad-Timişoara. Un bărbat a fost prins între o...

Accident grav pe autostrada Arad-Timişoara. Un bărbat a fost prins între o remorcă şi o maşină

1
DISTRIBUIȚI

ilie bertea decedat smurd

Un accident de circulaţie grav a avut loc în această seară pe autostrada care leagă Timişoara de Arad, în apropierea localităţii Giarmata. Un bărbat a fost zdrobit între o remorcă şi o maşină, suferind răni profunde.


Şoferul unui autoturism Citroen cu numere de Irlanda, care se îndrepta spre Arad, şi-a dat seama că platforma ataşată a început să se balanseze şi că maşina de teren care era urcată pe aceasta a căzut pe carosabil.

A oprit brusc şi s-a dat jos de la volanul autoturismului pentru a verifica ce s-a întâmplat cu bolidul pe care îl transporta. În acest timp, un Volskwagen condus de un şofer bulgar, care se deplasa regulamentar, a intrat în coliziune cu plaforma Citroenului şi l-a prins la mijloc pe şoferul acesteia. Bulgarul nu a observat la timp maşina răsturnată pe carosabil, locul nefiind semnalizat cu triunghiuri reflectorizante, astfel că impactul a fost brutal. Bărbatul a suferit răni grave în zona toracică şi la faţă, fiind transportat de o ambulanţă la spital, în Timişoara.

La această oră, traficul pe autostrada Timişoara-Arad este blocat.

1 COMENTARIU

  1. Mirela Stoeac Vlăduți, ziarista de două parale…cum ii poti spune bolid unui jeep obosit si ponosit…si ca barbatul a fost ZDROBIT SI A SUFERIT RANI PROFUNDE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.