Acuzaţii grave la adresa Primăriei Săcălaz. Cum s-au aprobat ilegal prospecţiunile pentru...

Acuzaţii grave la adresa Primăriei Săcălaz. Cum s-au aprobat ilegal prospecţiunile pentru o firmă din Bucureşti

1
DISTRIBUIȚI

moldovan valentin 1_bun

Prospecţiuni aprobate ilegal la primăria Săcălaz – asta a dezvăluit şeful PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan, despre primarul Ilie Todaşcă, pe care îl acuză că nu are deloc interes să respecte legea.

Moldovan a comentat că primăria Săcălaz funcţionează fără consiliul local de mai bine de trei luni de zile, după ce aleşii locali nu au putut vota la unison niciun HCL care să poată fi implementat. În acest sens, ţărăniştii au vorbit tocmai la Ministerul Afacerilor Interne, de unde li s-a spus că agenda lui Ponta e prea plină pentru astfel de probleme şi că legea nu prevede sancțiuni pentru neorganizarea de alegeri în timp util.

Legat de prospecţiuni, Moldovan a detaliat că „în luna septembrie a anului 2013, firma ADX Energy a depus o adresă către Consiliul Judeţean Timiş pentru a face prospecţiuni la Săcălaz.


În 10 septembrie 2013, primăria Săcălaz exprimă aviz nefavorabil pentru lucrările de prospecţiune seismică, menţionând că în solicitare sunt cuprinse zone expuse prospecţiunilor care au fost incluse în puz pentru a fi ridicate construcţii şi că în rândul locuitorilor se manifestă reţinere faţă de prospecţiuni. La data de 12 octombrie, primăria avizează favorabil prospecţiunile, de data acesta printr-un act fără aviz de la Direcţia de Urbanism, prin intermediul unei hârtii care arată ca un tabel”.

Şeful PNŢCD Timiş spune că este mirat că este posibil ca o comună atât de apropiată de Timişoara poate funcţiona în ilegalitate în acest mod.

Recent, Primăria Săcălaz a mai fost în atenția publicului din cauza unui raport al Curții de Conturi, care a indicat un prejudiciu imens din cauza unor plăți ilegale.

1 COMENTARIU

  1. da de statiile de betoane care functioneaza cum functioneaza,tacit,ce ziceti?acestea fac o concurenta neloiala celor care funcioneaza legal!asa ca ia masuri primare ca te leaga astia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.