Adriana Delia Bărar: „Puţini pun preţ pe autenticitate, în general se cumpără...

Adriana Delia Bărar: „Puţini pun preţ pe autenticitate, în general se cumpără în spiritul de turmă“ FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1171300789">

foto(1)

Târgul de primăvară Fashion Fridays, desfăşurat zilele trecute în Bastionul Therezia, a reunit 40 dintre cei mai talentaţi designeri vestimentari şi de accesorii din vestul ţării, evenimentul realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş fiind pe placul timişorenilor, în special al doamnelor: peste 1.500 de persoane au trecut pragul târgului.

Din recomandările designerilor pentru sezonul cald nu lipsesc rochiile asimetrice de mătase în culori pastel, aplicaţiile de dantelă sau ţinutele „smart casual” formate din jeans şi tricou larg. În materie de accesorii, se poartă bijuteriile cu volum, la baza gâtului, care dau personalitate oricărui „outfit”. AbruAtelier a venit cu o propunere de bijuterii realizate din materiale neconvenţionale reciclate – componente de calculator, creioane colorate, şuruburi şi piuliţe.

Mărţisorul clasic a fost înlocuit cu papioane satinate semnate de Dani Ignat, brăţări şi coliere împletite, genţi Lovable, tricouri imprimate BAD style, balerini şi sandale Guban. În materie de încălţaminte, timişorencele au optat pentru pantofii comozi, cu talpa joasă, în culori neon. Bastionul Theresia a fost animat de şedinţe foto şi sesiuni de make up, modelele strălucind în ţinutele designerilor.

„Faţă de ediţia de iarnă din anul trecut, când oamenii au venit puţin debusolaţi, neştiiind ce se întâmplă, acum au venit pregătiţi să admire şi să cumpere. Mă bucur că a prins ideea de târg de designeri şi la noi în  oraş şi, din câte văd, oamenii sunt foarte entuziasmaţi. Am fost încântată să vad clienţi care apreciază că un produs e unicat şi lucrat manual, pentru că puţini pun preţ pe autenticitate, în general se cumpără în «spiritul de turmă». Pentru viitor pregătesc o linie de tricouri imprimate manual şi cu print digital, şi o mini – colecţie de sezon cu piele, paiete, voal şi aplicaţii metalice“, ne-a declarat creatoarea de modă Adriana Delia Bărar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.