Alexandru Chirilă, consilierul personal al primarului Robu, dezlănţuit după ancheta PRESSALERT.ro „băi,...

Alexandru Chirilă, consilierul personal al primarului Robu, dezlănţuit după ancheta PRESSALERT.ro „băi, nesimţitule, tu te joci cu chestiile astea?”

13
DISTRIBUIȚI

alexandru chirila mana

Ancheta PRESSALERT.ro despre megatunul imobiliar dat statului român cu largul concurs al Primăriei Timişoara prin care drepturile pentru un teren de cinci hectare din intravilanul municipiului au fost date pentru 90.000 euro i-a prvoocat o criză de nervi lui Alexandru Chirilă. Deşi i s-a cerut înainte de publicarea articolului un punct de vedere, consilierul personal al primarului Nicolae Robu s-a declarat nemulţumit de faptul că am dat informaţii despre faptul că a lucrat la Neag Group SA, firma care a beneficiat de această pleaşcă imobiliară şi că firma fiului său are punct de lucru chiar în clădirile lui Ioan Neag. Consilierul personal s-a dezlănţuit,  începându-şi agresiunea cu un „băi, nesimţitule” şi  punând mâna pe mine.

„Tu te joci cu chestiile astea? Dar ce este adevărat acolo? Sunt eu în spatele afacerii? Şi ce are asta  cu fiul meu? Trebuie să se spânzure? Nevastă mea trebuie să… Voi ştiţi cum aţi vrea, voi şi cu altă grupare? Să mă vedeţi cu mâna întinsă, mă, să mă vedeţi la catedrală. (…)Nu mai rezist ca om. Efectiv, nu ştiu cine te pune să scrii împotriva mea, mă, că eu sunt în spatele unui megaşmen.  Cu ce sunt eu de vină că ei au semnat? Să explice domnul primar, domnul viceprimar, cei de la juridic. (…) De ce scrii despre mine? De ce dai tot timpul numele meu. Tu nu cunoşti despre mine decât că am fost un an de zile ofiţer de informaţii şi am fost un an consilierul lui domnu Ostaficiuc. Nu am fost consilierul lui Ostaficiuc, am fost expert la cabinetul lui. Am 11 ani de director general de universităţi,  la două universităţi, am cinci ani de secretar general de prefectură şi un an de subprefect.


Tot timpul scrii despre mine căcaturile astea, mă. Efectiv, mă vezi ca un paria.  (…)Soţia mea nu a fost niciodată avocatul Retim-ului, a fost avocatul părţii germane. (…) Ce ai cu familia mea? De ce te legi, mă, nu trec două săptămâni.. Ce primeşţi sarcini de serviciu? Ăsta nu e stil securist? Ce este adevărat în ce ai scris azi? Ai tu vreun document semnat de mine, legat de mine, de Neag Group, ceva legat de primărie, în care să spun daţi-le pământul. Ştiu cine ţi le-a dat (documentele, n.r.)”, a răcnit Chirilă.

Consilierul primarului i-a luat apărarea fostului său şef, Ioan Neag ” Ăsta nu a preluat nimic. L-am sunat şi l-am întrebat  „băi, tâmpitule, în ce căcat mă bagi,mă? Domnu Sandu nu am discutat nimic cu dumneavoastră, Nu e vorba de nicio chestie, nu e realizată”.

După ce a decretat „eu sunt o personalitate, am creat această chestiune în Timişoara. Nu mi-o poţi călca,tu, în picioare. Cine eşti dumneata şi cine sunt eu? Hai să fim un pic”, Chirilă a concluzionat în stilul şefului său „există o grupare în Timişoara care vrea aşa – Alexandru Chirilă să plece de lângă Robu. Faci parte din acea grupare. Alexandru Chirilă a descoperit anumite lucruri. Eu nu sunt liberal. Am venit să lucrez cu omul Robu. Eu sunt şi am să mor social democrat. Că voi, o grupare, aţi primit sarcină de serviciu terminaţi-l pe Chirilă, nu cumva să preia vreo sarcină de serviciu acuma. Poate bunul Dumnezeu să nu asculte de această grupare. De două persoane trebuie să asculte – de bunul Dumnezeu şi de o persoană”.

Fostul ofiţer de informaţii s-a „spart” şi a afirmând că „ştiu cine te plăteşte cu 3.000 euro”, deconspirându-se astfel că este sursa informaţiilor care au stat la baza atacurilor repetate ale primarului la adresa jurnaliştilor care nu-i cântă în strună. Când a fost avertizat că ar putea ajunge în instanţă pentru acuzaţiile de şpagă aduse, fostul ofiţer de „doi ş-un sfert” a lansat o ameninţare voalată „mu mi-e frică de instanţă. Aşa a fost şi cu ţiganii şi cu preşedintele Partidei Romilor şi ai văzut ce s-a întâmplat cu el (a murit, n.r.)”.

 

13 COMENTARII

 1. Pai asa jeg uman, ratat pe plan profesional, in viata un siguratic fustrat pe plan sentimental, face numai articole defaimatoare la adresa unor oameni care in comparatie cu acest Dragos Botz, au cel putin o familie si nu au asa trairi interioare.
  De accea aceste articole platite sunt de fapt rabufnirile si frustrarile acestiu vesnic calaret singuratic….

 2. Sa fim seriosi, unitatea aia numita doi si un sfert a fost creatia unui psihopat Voican Voiculescu….dupa umila mea parere de om de informatii ce am avut functie echivalenta sefului de de serviciu din 74 iunie…a fost o gogorita plina de incompetenti, smenari , elitisti de doi lei …..Sandu Chirila a fost un accident…pe acolo, este un om rational, cred ca din acest motiv a si plecat….

 3. Bravo Pressalert Bravo Dl Dragos , afara cu mafia chirila si traficantii de interese , afara cu acesti bisnitari de bani publici si la puscarie cu ei .

 4. Dle Chirila in calitate de consilier al unui primar cu un comportament ceva mai violent decit ar trebui trebuie tu insuti sa fii calm. O asemenea dezlantuire nu face bine . Daca te consideri nevinovat nu sarii la gitul ziaristului ci cu calmitate expune-ti un punct de vedere chiar asa cum fac si eu. Imi expun un punct de vedere foarte calm, semnez cu numele meu si nu imi pasa ca unii au motiv sa faca comentarii sub semnul anonimatului la adresa mea.
  In primul rind in articol nu ai fost atacat in mod direct. Revenea primarului obligatia de a explica de ce isi bate joc de avutul public.
  Nu inteleg de ce ai muscat momeala.

 5. Ai cu siguranta nevoie de consiliere pentru imagine publica si eu sunt disponibila , poti sa ma contractezi.
  In ceea ce priveste cele 5 ha de pamant trebuie analizat si cine a facut tranzactia si a semnat vanzarea sa plateasca diferenta!
  Foarte simplu!

 6. Domunle Dragos Bota tin sa va felicit si mergeti domnule la DNA cu aceste inregistrari amenitatoare la persoana dumneavoastra si datii in git pe toti comunistii astea borfasi, ei cred ca daca au fost si sunt comunisti fac ce vor ei in tara asta, la puscarie cu toti nababii astea nesimtiti.Felicitari si muult curaj ca nu’i usor cu mafia.

 7. botza mai un pic si ajungi PAMFLETAR PLATIT, nu ai nici o treaba cu jurnalismul, esti doar un turnator cu tematica fixata de altii, nici nu ma mir de ce te suna aia de al antena 3 des ., nimicule

 8. Scrie, scrie, nu te lasa! Asa-s de obosita de toti mafiotii astia pesedisti si securisti care inca nu s-au prins ca lumea de azi e diferita de cea de acum 4 ani. Nu mai tine cu smenurile astea transparente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.