Anchetatorii au trei suspecți în cazul tânărului torturat în stil mafiot până...

Anchetatorii au trei suspecți în cazul tânărului torturat în stil mafiot până a rămas fără carne pe oase

0
DISTRIBUIȚI

spital-arad

Un tânăr a murit, după o lună de chinuri, după ce a fost legat de o mașină și târât pe asflat pe o distanță de câteva sute de metri.


Incidentul s-a produs la sfârșitul lunii februarie, iar victima, Ionuț Vereș, a decedat pe 18 martie, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Arad.

Procurorii care instrumentează cazul morții tânărului de 27 de ani care a fost legat și târât de o mașină pe străzile Șiriei spun că la ora actuală există un cerc de trei suspecți. „Urmărim, în continuare, mai multe piste, nu omitem nimic: nici varianta unui accident cu fugă de la locul faptei, nici un act intenționat. Am conturat un cerc de trei suspecți”, afirmă surse din cadrul anchetei, citate de arq.ro. Deocamdată nu a fost făcută nicio arestare.

Procurorii au apucat să stea de vorbă cu Ionel Vereș înainte ca acesta să moară, însă informațiile pe care victima le-a furnizat anchetatorilor au fost puține și greu de pus cap la cap. „Bărbatul era în continuare sedat, astfel că nu prea ne-am putut înțelege. Era sedat, nu spunea mare lucru, nu își prea amintea nimic. Noi așteptam să i se poată reduce din sedative ca să putem continua discuțiile”, mai spun procurorii arădeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.