„Aşteptăm cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul din Timişoara“. Vezi cu cine cântă...

„Aşteptăm cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul din Timişoara“. Vezi cu cine cântă Şuie Paparude FOTO

0
DISTRIBUIȚI

b4Amatorii de petreceri au avut parte azi – noapte de un eveniment interesant, desfăşurat într-o locaţie neconvenţională (Casa Artelor), care l-a readus pe  Haute Culture (Mihai Dobre, membru fondator Şuie Paparude) în faţa timişorenilor. Noaptea a fost colorată de sound-urile „executate“ de Eduard Frenţescu şi Florin Crâncu (Nice and Easy) şi  Mircea Ardelean Jr. (ţambal), iar evenimentul desfăşurat sub umbrela “l a u n m o m e n t d a t”, a mai beneficiat şi de setul lui FDK. „Sâptămâna viitoare, pe 14 martie, avem primul concert de comeback cu Şuie Paparude, la Atelierul de Producţie din Bucureşti. Începem uşor, aşa cu câte un concert pe săptămână. Vom ajunge şi în Timişoara, la începutul lunii iunie, când vom avea un mini – turneu alături de Dub FX cu apariţii în Bucureşti, Braşov şi Timişoara.


Aşteptăm cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul din Timişoara“, ne-a declarat invitatul special al party-ului, Mihai Dobre „Dobrică“. În ceea ce priveşte noul material discografic al trupei, care ar fi trebuit să apară în acest an, muzicianul a precizat că acesta nu e deocamdată o prioritate.

„Ne pregătim să lansăm videoclipul nostru pe care l-am prezentat în premieră absolută la Timişoara, atunci când am avut acel incident cu Michi. Avem câteva piese instrumentale noi, rămăsesem la capitolul de tras voci. Deocamdată repetăm de vreo o lună şi jumătate şi ne concentrăm pe apariţiile live“, a precizat muzicianul. Setul lui Haute Culture a fost unul cât se poate de ecelctic şi a inclus o sumedenie de melodii din diverse genuri muzicale, chiar şi Amanda Lear. „Nu vreau să par arogant, dar acum vreo zece ani numele de Haute Culture era binecunoscut în întreaga ţară. Am lăsat-o mai moale, fiindcă nu-mi mai face aşa mare plăcere. Vorba colegului meu de trupă Miki, un DJ e unu care pune muzica făcută de alţii. Eu pun de toate şi mă bucur mult de artiştii români care au succes în muzica electronică afară“, a mai adăugat Dobrică.

Foto: Seba Tătaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.