Bărbatul de 300 de kilograme, internat la Spitalul Județean Timișoara, a murit

Bărbatul de 300 de kilograme, internat la Spitalul Județean Timișoara, a murit

1
DISTRIBUIȚI

gras

Inima bărbatului de 300 de kilograme din Pașcani, care a fost adus la Timișoara în speranța că medicii vor putea să-i dea o șansă la viață, a încetat să mai bată în această dimineață. Dan Ilincariu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Timișoara, ne-a declarat că Robert Cogeanu a făcut stop cardiac în jurul orei 07.00.


“A făcut stop cardiac din cauza afecțiunilor grave pe care le avea”, a mai precizat Dan Ilincariu.

Vă reamintim că Robert Cogeanu de 40 de ani din Pașcani a fost adus la Timișoara în urmă cu aproximativ două săptămâni. Mai mulți medici de la Clinica Chirurgie 2 din cadrul spitalului județean au încercat să-i dea o șansă la viață și au decis să realizeze o operație de micșoarare a stomacului. Intervenția ar fi trebuit să aibă loc peste o lună, după ce pacientul ar fi urmat un tratament sever pentru a slăbi cel puțin 40 de kilograme. Rezultatele analizelor realizate la spitalul timișorean au arătat că starea de sănătate a bărbatului de 300 de kilograme era foarte precară, inima și plămânii funcționând la doar 20% din capacitate.

”Pacientul avea o condiție precară de sănătate, putea deceda la domiciliu. Medicii au făcut toate eforturile să-l aducă într-o stare de sănătate mai bună însă, din păcate, pacientul nu a rezistat”, a spus Iulius Jugănaru, directorul Spitalului Județean Timișoara.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.