Un bar din Complexul Studențesc funcționează în ilegalitate de mai bine de...

Un bar din Complexul Studențesc funcționează în ilegalitate de mai bine de 10 ani. Ce măsură drastică promite viceprimarul Traian Stoia

0
DISTRIBUIȚI

STOIA-NOUL-VICEPRIMAR04_resize-300x200

Barul deţinut în trecut de un fost asociat al regelui asfaltului din Banat, Georgică Cornu, continuă să funcţioneze în ilegalitate, ba mai mult, remedierea situaţiei dă bătăi serioase de cap Primăriei Timişoara.

Viceprimarul Traian Stoia a detaliat astăzi că „imobilul de pe Daliei, nr.


17, colţ cu Alexandru Vaida Voievod, se află în ilegalitate din 2001 până acum, executând fără aurorizaţie de construire împrejmuiri de terase cu zidărie de cărămidă şi cu terase de lemn. Împotriva proprietarilor primăria a emis dispoziţii de demolare, dar nu s-au respectat aceste dispoziţii şi, din când în când, proprietarii operează anumite operaţiuni de corecţie, cum ar fi demolarea unei porţi sau a unui stâlp, dar niciodată nu au respectat suprafaţa de 144 metri pătrați”.

În plus, Stoia a adăugat că „pe strada Cloşca au un alt sediu unde au autorizaţie pentru bar, dar nu şi pentru terasă”. Pentru locaţia din Complex au fost emise numai puţin de patru ordine de demolare, despre care Stoia spune că „constatatorii au notat progrese imense prin demolarea unei porţi sau a unui stâlp, după care proprietarii au încheiat operaţiunile. Acum trebuie emis un nou ordin de demolare, pentru că s-a schimbat codul civil. Asta este o problemă care trebuie urmărită cu mare atenţie, pentru că astfel vom preîntâmpina zeci sau sute de astfel de cazuri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.