Blestem sau fatalitate? Morțile INEXPLICABILE de la PP-DD Timiș și Poliție, din...

Blestem sau fatalitate? Morțile INEXPLICABILE de la PP-DD Timiș și Poliție, din ultimii ani

2
DISTRIBUIȚI

pizap.com13943497663081-640x480PP-DD este  fără doar și poate partidul care a pierdut definitiv cei mai mulți oameni în Timiș. De la alegerile locale până acum cinci membri importanți ai partidului au trecut la cele veșnice. Șirul a fost deschis de unul din liderii revoluționarilor timișoreni, Marius Tudose.  În vârstă de 57 de ani,  acesta s-a stins din viață brusc, în urmă cu exact un an, la scurt timp după ce a intrat în PP-DD, imediat după ce a ajuns la București ca să participe la o emisiune cu Dan Diaconescu.


Apoi, pe 13 august 2013, consilierul local Mircea Purceld, 65 de ani, care la momentul respectiv ocupa funcția de conducere a filialei timișorene a partidului, a murit subit. La două săptămâni distanță, pe 26 august, al doilea consilier local PP-DD, Vasile Caprea, 61 de ani, trece și el la cele veșnice. Pe 26 ianuarie anul acesta, o femeie de 65 de ani, membră PP-DD a murit chiar în timpul alegerilor liderului municipal al PP-DD la Lugoj. Șirul morților  din rândul PP-DD-iștilor a adăugat un al cincilea exemplu sâmbătă seara, prin moartea lui Ilie Bertea.

Deces care, trebuie spus, vine la numai o lună după ce un alt coleg de partid al acestuia, senatorul ialomițean Ștefan Stoica a decedat la numai 37 de ani.

Ultimele luni au fost fatale și pentru alți foști colegi de uniformă ai lui Ilie Bertea. Nu mai departe de 17 ianuarie comisarul Alexandru Cismas, 52 de ani, de la Poliția Rutieră Timiș, a murit în timp ce juca fotbal. Iar directorul executiv al Poliției Locale Timișoara, Doru Spătaru, 59 de ani, a încetat din viață în cea de-a doua zi a acestui an.

 

2 COMENTARII

  1. Intre Craciun si Revelion decedat coleg de la Evidenta permise Carjan T, in 2 ian coleg de la Giarmata infarct, domnu Spataru decedat, coleg, domnul Cismas decedat, domnul Bertea, decedat. In trei luni cinci poltitisti. Dumnezeu sa-i odihneasca. NO COMENT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.