Care sunt străzile pe care se va parca după închiderea circulației rutiere...

Care sunt străzile pe care se va parca după închiderea circulației rutiere în Piața Unirii din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

unirii02

Primarul Nicolae Robu a făcut publice străzile pe care se va putea parca în Piața Unirii, odată cu închiderea parcării amenjate temporar în fața Muzeului de Artă.

Edilul a informat că, „așa cum am anunțat și săptămâna trecută, este vorba despre șapte străzi din zonă. Pe partea dreaptă vrem să poată parca doar riveranii, iar pe partea stângă să fie locuri de parcare Timpark. Le purtăm de grijă riveranilor care au avut de suportat șantiere în zonă, dar trebuie să asigurăm și locuri de parcare pentru oameni”.

Străzile vizate sunt: Gheorghe Lazăr pe tronsonul Gheorghe Dima – Vasile Alecsandri, Emanuil Ungureanu pe tronsonul Gh.


Lazăr – Gh. Dima, E. Grigorescu pe tronsonul Vasile Alecsandri – Gh. Dima, Regimentul 5 Vănători pe tronsonul Oituz – Piața Unirii, Matei Corvin pe tronsonul Oituz – Piața Unirii, George Coșbuc pe tronsonul Matei Corvin – Piața Țepeș Vodă, și strada Paul Chinezul pe tronsonul George Coșbuc – Oituz.

Robu a completat că parcarea din Piața Unirii ar putea fi închisă oricând și că, deși pe străzile menționate se parca și înainte, acum parcarea se face doar cu permisiunea politiștilor locali. Riveranii vor fi nevoiți să meargă la primărie pentru a obține un „carton ștampilat” care atestă faptul că locuiesc acolo și care va fi afișat în parbriz. Mai mult, primarul nu exclude nici o discuție cu șeful CJT pentru a pemite accesul în pacarea insituției pe bază de abonament Timpark.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.