Câştigătoarea Eurovision-ului naţional, Paula Seling, în concert la Timişoara

Câştigătoarea Eurovision-ului naţional, Paula Seling, în concert la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

paula seling (34)

După succesul înregistrat din nou alături de Ovi la Selecţia naţională pentru concursul Eurovision, Paula Seling se pregăteşte de marea finală de la Copenhaga printr-o serie de concerte în ţară şi peste hotare, urmând să susţină un recital la Filarmonica Banatul în data de 23 martie.


Împreună cu band-ul care o acompaniază ea va avea o primă apariţie într-un recital extraordinar la Hard Rock Café din Bucureşti, în seara zilei de 20 martie, iar între proiectele de deplasări externe se numără şi Bruxelles, Amsterdam si Londra.

Programul spectacolului va include cele mai cunoscute piese din repertoriul Paulei Seling (intre care: “Ploaie in luna lui Marte”, “Trurli”, “Ce bine ca esti”, “Timpul”, “Promit”), cantece mai noi (“Acasa”, “Pansament”) dar si piese-tribut adus unor mari artiști internaționali (“Caruso”, “I Will Always Love You”, “September” etc.). Evident, nu vor lipsi nici piesele care poartă emblema Eurovision: “Playing With Fire” si “Miracle”. Paula Seling şi Ovi vor reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Copenhaga (Danemarca), cu piesa „Miracle”, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale a Eurovision, compusă de Ovidiu Cernăuţeanu, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg şi Frida Amundsen. România va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 8 mai, la Copenhaga, în Danemarca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.