Ce spune Nicolae Robu despre demisia consilierului său, ca urmare a dezvăluirilor...

Ce spune Nicolae Robu despre demisia consilierului său, ca urmare a dezvăluirilor făcute de PRESSALERT.ro

5
DISTRIBUIȚI

chirila-robu-1

Primarul Nicolae Robu a confirmat informaţiile dezvăluite luni de PRESSALERT.ro, prin care făceam public faptul că Alexandru Chirilă, consilierul său şi-a dat verbal demisia în cadrul unei şedinţe. Vă reamintim că Alexandru Chirilă se află în mijlocul unui scandal, legat de firma Neag Group SA, unde a lucrat înainte de a ajunge la primărie, care a cumpărat cu 90.000 de euro drepturile de proprietate asupra a 2,1 hectare de teren intravilan în Timișoara, tranzacția fiind posibilă datorită votului municipalității în adunarea creditorilor de la falimentara Seritim SA.

Pe marginea subiectului, Robu ne-a spus că „domnul Chirilă mi-a spus în cadrul board-ului că se gândeşte să demisioneze pentru că îi e greu să suporte toate calomniile la care este supus, din poziţia în care se află.


Mi-a spus că îi este greu şi dânsului personal şi familiei să vadă tot felul de lucruri neadevărate la adresa lui şi că se gândeşte să demisioneze. Eu i-am spus atunci că nu cred că este cazul, şi că atunci când ai o funcţie importantă, ai parte şi de nedreptăţi şi trebuie să fii tare să le poţi suporta”. Cât despre acceptarea plecării lui Chirlă, Robu a spus că demisia este un act unilateral, nu pot eu să îl împiedic dacă chiar doreşte, dar eu l-am rugat să nu facă gestul acesta pentru că nu merită”. Momentan Chirilă nu a depus o demisie oficială, drept pentru care primarul spune că nu a căutat un înlocuitor.

5 COMENTARII

  1. DA UN OM CORECT ALEXANDRU CHIRILA ATI FACUT UN CONTROL LA SC .COLTERM.SA IN 2013 PRIN CARE S-A CONSTATAT 38 PAGINI CU NEREGULI CONSTATATE LA SC .COLTERM.SA DOAR O PAGINA SA PUBLICAT IN ZIAR IN REST NU S-A PUBLICAT DATORITA …PSD..

  2. Unde mai gaseste Chirila un astfel de post in care sa nu faci nimic, sa fi complice la infractiuni si sa primesti bani multi? Doar la primaria Timisoara .

  3. Tin minte articolele de presa ce au aparut in urma controalelor efectuate de cand a venit Chirila… multa lume din Primarie era speriata, iar uni au si plecat. Cand incepi sa scormoni rahatul acumulat de multi ani, iti faci multi „prieteni”. Toti acesti functionari au facut ce au facut pentru a ajuta sau cu complicitatea unor oameni influenti. E clar ca toata campania mediatica dusa in ultimul timp a fost cu un singur scop… de a-l determina sa plece. Pacat… pentru el si pentru cei ce sperau ca va fi mai bine…

  4. Mai Chirila nu-ti mai posta pareri favorabile pe net
    Nu a plecat nimeni din Primarie de frica lui Chirila
    Un excroc care isi serveste seful boss de excroci
    A vandut teren unui neamt sau austriac dar vorbea bine nemteste si a incasat doua milioane de euro prin 2008 De unde a avut el atata teren ca nu s-a nascut in Timisoara ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.