Ce vrea să facă viceprimarul Stoia cu o fostă pompă de benzină,...

Ce vrea să facă viceprimarul Stoia cu o fostă pompă de benzină, proprietatea lui Marian Iancu

1
DISTRIBUIȚI

STOIA-NOUL-VICEPRIMAR04_resize-300x200

Viceprimarul Traian Stoia este nemulțumit de starea jalnică a unei vechi pompe de benzină din Piața Badea Cârțan, deținută de fostul patron al echipei de fotbal Politehnica Timișoara, Marian Iancu. Viceprimarul spune că această construcție trebuia de ani întregi să fie demolată, fiind atribuită de către primărie lui Marian Iancu, dar reprezentanții municipalității l-au tot păsuit, în speranța că acesta va ceda palmaresul echipei de fotbal, și încercând să evite izbucnirea un scandal.

“Noi am cerut demolarea, și a atacat decizia noastră în instanță.


Am lăsat lucrurile așa, că am zis să nu încurcăm negocierile cu palmaresul, dar o să continuăm după aia, să avem o relație decentă cu dumnealui”, a explicat Traian Stoia.

Fosta pompă de benzină din Piața Badea Cârțan nu a fost demolată nici în ziua de astăzi. Viceprimarul Timișoarei a găsit, totuși, o soluție astfel încât construcția să nu se mai vadă, și a decis să accepte propunerea unei bănci de a o îmbrăca cu un mash și de a monta un ATM. „Era normal să le permitem să monteze acel ATM, pentru că blochează mizeria, nu se mai vede”, a concluzionat Traian Stoia.

Terenul aparține primăriei, însă spațiul respectiv a fost atribuit SC FC Politehnica Timişoara SA, firma condusă de Marian Iancu, pe care funcționa echipa de fotbal. Fostul șef al clubului alb-violet plănuia o investiție în acea locație, însă aceasta nu s-a mai concretizat. Societatea a fost și amendată de poliția locală, pentru „neasigurarea igienei în clădire prin activităţi de curăţare, deratizare, deinsecţie şi dezinfecţie”, sancțiunea fiind contestată în instanță.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.