Cel mai bun DJ şi producător de drum and bass din Ungaria,...

Cel mai bun DJ şi producător de drum and bass din Ungaria, Chris.SU, mixează la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

chrissu

Chris.SU, unul din cei mai importanţi DJ şi producători din scena maghiară de drum and bass, va mixa în oraşul nostru în cadrul unui eveniment care se anunţă de neratat pentru amatorii genului.

Vizita lui Chris.SU la Timișoara este prilejuită de deschiderea unui nou „hotspot” pentru muzică, artă şi cultură alternativă, fie ea urbană, electronică sau live, în centrul oraşului, care poartă numele de Amplificat (situat în Piaţa Unirii, în incinta fostului club Arqa), vineri, 4 aprilie.

Invitatul special al petrecerii a fost votat de mai multe ori DJ-ul sau producătorul DNB al anului în ţara vecină.


Chris.SU a început să scrie muzică electronică în 1996 având prima apariţie discografică pe vinil în anul 2000. Din acest moment, cariera sa a urmat o traiectorie ascendentă, cu realizări la case de discuri ca Hospital, Renegade Hardware, Commercial Suicide sau Subtitles, şi seturi susţinute în Statele Unite Ale Americii, Marea Britanie, Australia sau Noua Zeelandă.

Seturile sale combină subgenurile drum and bass şi sunt completate de o tehnică de mixaj aparte. Recent, Chris.SU a câştigat nu mai puţin de trei premii în cadrul Hungarian IPC D&B awards, pentru DJ-ul anului, producătorul anului şi piesa anului. Alături de invitatul maghiar, la acest eveniment vor mai mixa Zero şi Elementrix.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.