Celebra poză de la premiile Oscar serveşte ca şi concept de petrecere...

Celebra poză de la premiile Oscar serveşte ca şi concept de petrecere în Timişoara

3
DISTRIBUIȚI

selfie

Celebra poză realizată de Bradley Cooper la Gala Premiilor Oscar – care a devenit rapid cea mai populară fotografie din istoria Twitterului – serveşte ca şi concept de petrecere la Timişoara, unde, sâmbătă 15 martie, la Heaven, va avea loc party-ul numit generic „Selfie”.

„Am văzut impactul pozei realizate la premiile Oscar şi am văzut feedback-ul uriaş pe care l-a avut pe paginile de specialitate de entertainment. E interesant, căci cu mulţi ani de zile în urmă râdeam de cei care îşi făceau poze singuri, de selfie-uri.


Acum îndrăgim chestia asta. Sâmbătă, vom avea trei fotografi care îi vor ajuta pe cei care vor face selfie-uri şi le vom urca direct pe reţelele de socializare cu ajutorul unor tehnologii speciale. Vrem ca fiecare să se bucure de de moment. Încercăm întotdeauna să venim cu ceva nou, căci conceptele se repetă şi au devenit clişee. Lăsăm oamenii să se exprime şi suntem siguri că vom avea parte de o petrecere interesantă“, ne-a declarat specialistul în management de club, Paul Soll, răspunzător pentru această „chichiţă“.

Petrecerea Selfie, la care toţi sunt îndemnaţi să vină cu telefoanele încărcate, va avea loc sâmbătă 15 martie, de la ora 22.00,  la Heaven, şi va mai beneficia şi de alte surprize. „La intrare vom oferi tuturor şi un CD promoţional mixat de DJ-ul parizian IAMS, care reprezintă noua direcţie muzicală a clubului. Am lucrat mult în ultimele luni cu conceptul muzicii din Heaven şi am ajuns la un algoritm muzical ce curpinde şi piese vechi şi actuale. A fost o muncă asiduă, căci am avut multe discuţii cu potenţialii rezidenţi, unii dintre ei căpoşi sau plini de aroganţă. Cu ajutorul prietenului nostru din Paris, IAMS, am ajuns la o direcţie muzicală interesantă, care e oglindită pe deplin în acest mix promoţional“, ne-a mai declarat Paul Soll.

Foto: twitter.com/TheEllenShow

3 COMENTARII

  1. „Am lucrat mult în ultimele luni cu conceptul muzicii din Heaven şi am ajuns la un algoritm muzical ce curpinde şi piese vechi şi actuale. A fost o muncă asiduă, căci am avut multe discuţii cu potenţialii rezidenţi, unii dintre ei căpoşi sau plini de aroganţă. ” – adica muzica de CACAT pentru papagali care vin in club imbracati la costum si pitipoance care vin imbracate in rochii de gala!.. Apropos, mergeti in club la dansat papagalilor, nu la nunta sau decernarea de premii! Iar muzica evident ca va fi pe masura: o VARZA ca la nunti!… Timisoara e la foarte multi ani distanta de Bucuresti si Cluj!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.