Centrul intermodal şi Muzeul Revoluţiei, pasate în curtea PSD. Ce avertizează...

Centrul intermodal şi Muzeul Revoluţiei, pasate în curtea PSD. Ce avertizează senatorul PNL Ben-Oni Ardelean

3
DISTRIBUIȚI

ben oni ardelean pnl 1

Soarta a două mari proiecte pentru judeţul Timiş este incertă după ruperea USL la nivel central. Date ca sigure, centrul intermodal şi amenajarea Muzeului Banatului sunt acum realizări pentru care pesediştii din judeţ trebuie să tragă greul sau cel puţin aşa spune senatorul liberal Ben-Oni Ardelean. Alesul PNL a spus că proiectul său electoral, Muzeul Revoluţiei, are deja finanţare de la Ministerul Culturii şi că speră să nu fie blocat de noua conducere. Vizavi de intermodal, Ardelean a spus că încă nu s-au semnat documentele pentru fazare şi că a avertizat parlamentarii PSD că „este de datoria voastră să semnaţi actele şi să discutaţi cu ministrul pe care îl aveţi pentru că nu este o poveste pe care o facem pentru mine.


Este o chestiune pe care o vom face pe judeţ. Sper să nu se blocheze, depinde de câtă forţă de negociere vor avea pentru a duce acest proiect la finalizare”.

Înainte de schimbarea ministrului Ramona Mănescu de la Transporturi, Ardelean asigura că „lucrez intens în discuțiile de promovare a Timișoarei ca fiind cel mai important centru intermodal pe care îl poate avea România. Centrul va putea să deservească o zonă foarte extinsă. Vorbim de Albania, Bulgaria Grecia. În ciuda speculațiilor, era imposibil ca vreunul din proiectele care au fost depuse să fie mai bune. Timișoara este net deasupra celorlalte orașe ca și impact economic, ca și impact al mediulu de afaceri conectat”. Liberalul spunea că centrul va crea nu mai puțin de 25.000 de locuri de muncă la Timișoara, asta dacă va fi conectat cu servicii Cargo, şi că oficialii din Ministerul Transporturilor recunosc neoficial că Timișoara este cea mai importantă și că trebuie să aibă acest centru.

.

3 COMENTARII

    • Un joc murdar din partea celod din psd ca nu au de gand sa isi ajute colegul si vor ca lumea sa i voteze

    • In sfarsit acesti oameni din psd isi dau arama pe fata si demonstreaza ca sunt interesati de guvernare ca sa isi umple ei sacii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.