Cetățean italian audiat de polițiști pentru agresarea sexuală a unei minore. Cum...

Cetățean italian audiat de polițiști pentru agresarea sexuală a unei minore. Cum a scăpat fata

2
DISTRIBUIȚI

catuse

Un italian de 55 de ani, cu domiciliul în Denta, s-a ales cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi racolarea minorilor în scopuri sexuale. Potrivit polițiștilor, italianul era băut și a început să îi facă avansuri unei copile de 12 ani, căreia i-a propus să întrețină relații sexuale. Ca să fie mai convingător, bărbatul și-a dat pantalonii jos în fața fetei.

Micuța agresată astfel are 12 ani și locuiește în Deta, iar marți marți mergea spre casa unor cunoștințe de-ale familiei când a fost abordată de italian.


Acesta este proprietarul unui magazin în localitate. Potrivit anchetatorilor, fetița a fugit de bărbatul care începuse să o urmărească, și a reușit să scape întâlnindu-se cu o cunoștință căreia i-a povestit totul. Copilul a fost dus acasă, unde i-a povestit întâmplarea şi bunicii, iar miercuri cele două au mers la Postul de Poliție din Denta, unde au depus o plângere.

Poliţiştii continuă cercetările, iar italianul va fi audiat azi în prezența unui avocat și a unui translator.

2 COMENTARII

  1. Asta e o intamplare care ar merita popularizata si in Italia, pe ceva site-uri italiene, ca nu doar concetateni de-ai nostrii fac prostii ci si de-ai lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.