Criza de nervi a consilierul personal al primarului Timișoarei, Alexandru Chirilă, după...

Criza de nervi a consilierul personal al primarului Timișoarei, Alexandru Chirilă, după ancheta PRESSALERT.ro VIDEO

8
DISTRIBUIȚI

chirila robu 1

Alexandru Chirilă, consilierul personal al lui Nicolae Robu, a reacționat extrem de violent după ce PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că s-a dat un megatun imobiliar statului român cu sprijinul Primăriei Timișoara.


Pentru 90.000 euro s-a aprobat în adunarea creditorilor vânzarea drepturilor de proprietate ale SC Seritim SA pentru cinci hectare de teren din intravilanul Timișoarei, în condițiile în care metrul pătrat în zonă este evaluat la minim 90 de euro către firma Neag Group SA. La această firmă Chirilă a lucrat înainte de a veni la primărie, iar în clădirile acesteia fiul său și prietenul Sandei Greblă, consiliera lui Robu, au punct de lucru al firmei unde sunt asociați . Așa cum am scris, imediat după prima parte a anchetei, Chirilă, care a lucrat la UM 0215 și s-a autodeclarat o „personalitate” , a făcut circ în secretariatul celor doi viceprimari amenințând cu represalii. Ulterior, în cel mai pur stil securist s-a lansat „informaţia” că vor ieşi la iveală înregistrări ale discuţiilor mele cu diverse persoane. Până atunci, iată o parte a înregistrării cu consilierul Chirilă, imediat după ce a devenit agresiv.
)

8 COMENTARII

 1. Reactie mai mult decat normala.Orice barbat si-ar iesi din fire cand ii este atacat la rand nevasta, copiii si imaginea, nu-i asa?Bineinteles daca ai asa ceva si nu esti un papalapte.Mai asteptam si alte sageti de lichidare a ceea ce nu are dragos bota.
  Parca ar scrie staff-ul lui Victor Ponta, legat de directive referitoare la familie.Sau???

 2. Cate milioane de euro a luat Chirila din vanzarea de terenuri de la un cumparator strain?
  Intrebare intrebatoare :cum a obtinut Chirila terenul pe care l-a vandut ulterior cu milioane de euro? Lucra la Prefectura? El parca este din Mures si nu avea mosteniri in Timis pe langa Timisoara???

 3. ce te-ai panicat pentru o secundă, dragoș :))))))

  sapa si tu un pic mai adanc in afacerile lui de pe vremea cand era secretar general, promit ca nu ramai nesatisfacut de ce gasesti 🙂

 4. Dragosele… de ce nu spui motivul pentru care ai inceput aceasta campanie de denigrare??? Ce mai doresc Fratii sa obtina de la primaria TM si li s-a refuzat?

 5. Wow…iti trebuie cava curaj ca sa te iei de unii ca ei….bravo presa…astia sunt cei care ne randuie orasul….obs ca se apara atacand…. Suntem plini de gunoaie…groapa de gunoi s-a mutat..sa treaca Retimul si pe acolo cu ceva utilaje in plus

 6. Si daca in reprezentarea Retimului vine nevasta lui Chirila ca doar banii publici intra in onorariul dnei Claudia, ce ne facem ?
  Sandu dragul de el va fi spalat si nou ca la Nufarul.
  In urma cu ani de zile la interventia lui Chirila a fost numit Iusan ca presedinte al Tribunalului Timis Ca doar erau concetateni de acolo din Mures.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.