Cum a ajuns viceprimarul Traian Stoia „acţionar” la clubul Heaven

Cum a ajuns viceprimarul Traian Stoia „acţionar” la clubul Heaven

3
DISTRIBUIȚI

STOIA-NOUL-VICEPRIMAR04_resize-300x200Viceprimarul Traian Stoia s-a trezit, peste noapte, acţionar la clubul Heaven. Asociat al fraţilor Cristescu, pesedistul a primit o scrisoare din partea un cetăţean care locuieşte pe strada Bordeianu. Omul i-a scris vicelui că „am avut plăcerea că vă cunosc. Găsiţi poze cu locul unde deţineam un garaj metalic pe care l-am cumpărat împreună cu apartamentul de pe strada Bradu în anul 2009 cu credit bancar.


Am avut o discuţie interesantă cu dumneavoastră. Acum l-am demolat şi am strâns totul. Pentru mine o strângere de mână înseamnă mai mult decât o hârtie semnată”. Deşi la primele rânduri omul părea paşnic, acesta i-a cerut expres lui Stoia ca muncipalitatea să vină să taie un copac bătrân care stă să se prăbuşească, ameninţând că ştie că demolarea garajelor a avut la bază acţiuni dedicate unor grupuri de interese. Nu numai atât, dar omul i-a spus lui Stoia că ştie că este acţionar la clubul Heaven. Amuzat, vicele a povestit că municipalitatea a tăiat copacul cu pricina, spre mulţumirea locatarilor, dar că nu ştie exact cum şi când a ajuns acţionar la clubul cu pricina sau cum de a fost posibilă o asemenea suspiciune. Vă reamintim că viceprimarul Traian Stoia a fost cel care a avut iniţiativa sancţionării şi închiderii mai multor cluburi care nu respectau normele de poluare fonică, în vara anului 2013, demers stopat de edilul şef Nicolae Robu.

3 COMENTARII

  1. Pai Clubul Heaven nu apartine dlui Epure care este amic cu dl Robu.
    Din cite imi aduc aminte pe vremea cind dl Robu era rector al Universitatii Politehnica, Universitatea avea contracte cu dl Epure de ani de zile. Relatiile dintre cei doi Robu si Epure erau foarte cordiale.
    Poate dlui Stoia i se pot imputa altele dar nicidecum aceasta relatie.
    Cred ca ne putem da seama si de ce nu a fost sanctionat fostul sef al Politiei comunitare cind a fost surprins dind informatii arabilor, patronului de la Heaven si altora.
    Sanctiunea trebuia sa vina de la primar.

  2. Presupun ca doamna avocat este bine informata.Atunci imi explic de ce domnul primar ignora sesizarile celor deranjati de zgomotul produs de Heaven. E vorba de zona Soarelui,Girocului,Cerna si…bolnavii de la Spitalul Judetean.Mai mult,cand am sunat( de doua ori intr-o vara!) la sectia de politie pentru a sesiza excesul de decibeli,am fost amenintata ca voi fi amendata pentru reclamatii abuzive.Anul trecut,sotul meu era bolnav in faza terminala si nu a avut liniste pana in ultima din cauza acestui club.Domnule primar,in orice stat membru UE ,daca v-as fi dat in judecata dupa postarile dvs.de pe FB in care cereati voturi pro/contra linistii publice,as fi avut castig de cauza. Dvs. ne-ati aruncat ,cu seninatate,in afara civilizatiei.Va doresc ceea ce ne-ati „oferit” prin amicul de la Heaven.

  3. vai cat de mult ma impresioneaza acest stoia.Este cel mai cinsti om al acestei urbe.Face jocul fratilor.MARS LA PENSIE BOSOROGULE.SANT TINERI CAPABILI,CINSITI,CARE NU AU UN LOC DE MUNCA.CAT MAI VREA SA ADUNE BOSOROGUL?TRAIESTE CU IMPRESIA CA DUCE CU EL CEVA DIN AGONISEALA?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.