Cum a „descâlcit” Titu Bojin posibilităţile de trecere a aeroportului din Timişoara...

Cum a „descâlcit” Titu Bojin posibilităţile de trecere a aeroportului din Timişoara în posesia CJT şi ce demersuri s-au făcut

0
DISTRIBUIȚI

Titu Bojin presedinte PSD Timis, Gheorghe Ciobanu deputat (19)

Anul 2014 nu a adus încă Timişorei un cadou pentru care, atât primarul Nicolae Robu, cât şi şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, „să pună apa la foc”.


Vorbim despre aeroportul Timişoara care conform declaraţiilor celor doi ar fi trebuit să treacă în posesia Consilului Judeţean Timiş şi mai apoi să fie împărţit în cote egale. Legat de situaţie, Bojin a declarat la finele aceste săptămâni că „aeroportul va trece prin lege pentru că, aşa cum ştiţi, a fost trecut prin lege în momentul CSAT Serbia – Iugoslavia aeroportul adică pista a fost trecută prin lege specială. În această lună am reuşit să obţinem aprobările necesare, am reuşit să descâlcim iţele posbilităţii de trecere către noi şi nu cred că există niciun impediment ca de aici înainte aeroportul să treacă la consiliul judeţean având în vedere că de aici înainte toate celelalte aeroporturi procentual, în afară de Otopeni, sunt trecute la consilii judeţene din toată ţara, circa 16 la număr”. Conform planurilor de până acum, odată ce aeroportul va trece la consiliu, cele 80% din acţiuni vor fi împărţite în mod egal între judeţ şi primăria urbei de pe Bega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.