Cum îi va ajuta Angela Merkel pe pedeliştii din România să aibă...

Cum îi va ajuta Angela Merkel pe pedeliştii din România să aibă „succese peste succese” la alegerile europarlamentare

1
DISTRIBUIȚI

popoviciu merkel 1

Candidaţii PDL la alegerile europarlamentare vor înregistra succese peste succese – sau cel puţin aşa dă asigurări deputatul Alin Popoviciu.

Pedelistul a fost recent în Germania acolo unde, împreună cu mai mulţi colegi de partid, a avut o întâlnire cu cancelarul Angela Merkel. Deşi iniţial a fost extrem de rezervat în da informaţii legate de reuniunea cu Merkel, la finele săptămânii, Popoviciu a menţionat că aceasta a spus foarte clar că partidul cu care vrea să colaboreze în România este PDL, şi niciun alt partid din ţară nu va intra în PPE decât cu acceptul PDL.

„Ne-am întâlnit cu strategii de campanie ai doamnei Merkel, care ne-au prezentat ce ar trebui să facem noi pentru a câştiga un scor de peste 20% la alegerile europarlamentare.


Vorbim de relaţionare cu media şi toate celelate lucruri. Am discutat şi ca federalismul din Germania să se aplice şi în România. Vom avea o propunere de descentralizare care să ia şi din ce am văzut bun aoclo. Am discutat şi despre finanţarea partidelor politice din Germania, am luat lucruri bune pe care vrem să le transpunem în legi şi aici la noi. Bern Fabritius, preşedintele CDU, ia în considerare să trimită în România nişte specialişti în campanii care să consolideze lupta pentru alegerile europarlamentare”, a detaliat Popovciu.

Tot în acestă săptămână, şeful PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, a anunţat că nu va mai candida la alegerile europarlamentare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.