Cum pot timișorenii să obțină o locuință socială în blocul de garsoniere...

Cum pot timișorenii să obțină o locuință socială în blocul de garsoniere de pe strada Polonă

0
DISTRIBUIȚI

saiftimsa_2030_blocurijimbolia-640x413

Timișorenii cu venituri mici sunt așteptați, până la sfârșitul acestei luni, să depună cereri dacă doresc să locuiască într-una din garsonierele din blocul de pe strada Polonă. Viceprimarul Timișoarei, Traian Stoia, a afirmat că blocul urmează să fie dat în folosință, astfel că cei care doresc să stea într-o locuință socială sunt invitați la sediul primăriei ca să și solicite acest lucru.

Blocul este alcătuit din 129 de garsoniere, ce au o suprafață de 15 metri pătrați.


Repartizarea locuințelor se va face în ordinea de prioritate nou stabilită de către Comisia de Repartizare a locuințelor. Criteriile pe baza cărora se poate primi o garsonieră în blocul de pe strada Polonă sunt următoarele: titularul cererii de locuință trebuie să fie major și înscris pe listele de priorități ale Primăriei Timișoara, să aibă domiciliul stabil și să lucreze în Timișoara (restricția nu se aplică pensionarilor); titularul cererii de locuință și membrii familiei acestuia nu trebuie să beneficieze sau să fi beneficiat de o locuință cu chirie din fondul locativ de stat sau ANL, sau să fi deținut o locuință cu chirie din fondul locativ de stat din care să fi fost evacuat datorită neachitării chiriei, a taxelor aferente apartamentului sau datorită unor motive imputabile chiriașului sau nerespectării clauzelor contractuale.

Cererea de atribuire a unei locuințe din blocul de pe strada Polonă trebuie însoțită de copie autentificată a actelor doveditoare în vederea stabilirii condițiilor de acces la locuință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.