Cum poți obține 10.000 de euro NERAMBURSABILI pentru a deschide o afacere

Cum poți obține 10.000 de euro NERAMBURSABILI pentru a deschide o afacere

3
DISTRIBUIȚI

Gefaelschte Euro-Scheine

Programul pentru stimularea înființării și dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzîtorii tineri oferă o șansă în plus românilor cu inițiativă.

Tinerii intreprinzatori vor putea depune din 10 martie cereri pentru finantare nerambursabila de pana la 10.000 de euro, data la care Departamentul pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism deschide si inscrierea pentru programul de sustinere a femeilor manager din firmele mici si mijlocii.

Debutantii in afaceri, cu varsta de pana la 35 de ani, pot sa depuna online cererile incepand cu data de 10 martie, ora 10.00, pana la epuizarea bugetului, in valoare de 21 milioane de lei.

Tinerii vor beneficia prin intermediul programului pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de alocatii financiare nerambursabile reprezentand cel mult 50%, dar nu mai mult de 10.000 euro echivalentul in lei, din valoarea totala a cheltuielilor eligibile aferente planului de afaceri, pentru care face dovada surselor de cofinantare.

De asemenea, Fondul National de Garantare al Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii va garanta pentru creditele contractate de firmele infiintate de tineri in vederea realizarii planurilor de afaceri acceptate de Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism, cu pana la cel mult 80% din valoarea creditului solicitat, in limita sumei de 80.000 euro, echivalentul in lei.

Mai mult, beneficiarii programului vor fi scutiti de la plata contributiilor de asigurari sociale datorate de angajatori, pentru veniturile aferente timpului lucrat de cel mult patru salariati, angajati pe perioada nedeterminata.

Pentru mai multe detalii, cei intresați pot obține informații de la Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici, Mijlocii si Cooperatie din Timisoara, care are sediul pe bulevardul Eroilor de la Tisa, nr.


22 (Centrul de Afaceri), telefon: 0256.292.739 sau e-mail: oficiutimisoara@aippimm.ro.

3 COMENTARII

  1. aceasta publicatie se refera strict la judetul timis?unde se pot gasi detali destre judetele care participa si detali privind obtinerea cred itelor???multumesc anticipat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.