Cum s-a extins ilegal un bar deţinut de ”regele asfaltului” pe strada...

Cum s-a extins ilegal un bar deţinut de ”regele asfaltului” pe strada Daliei

1
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR04_resize

Faptul că afacerile asfaltatorului Georgică Cornu s-au dus de râpă nu mai este un secret pentru nimeni. În ciuda acestui fapt, una din fostele sale afaceri s-a extins, şi nu oricum, ci ilegal.

Viceprimarul Traian Stoia a prezentat vineri un nou caz încălcare a regulilor de urbanism. „Pe strada Daliei numărul 17, la parterul unui bloc, S.C Minion SRL (n.r – firmă deţinută în trecut de Georgică Cornu) a construit pe terenul primăriei, în dreptul blocului, de-a lungul faţadei, şi s-a tot extins în decurs de câţiva ani, ocupând tot colțul.


O altă firmă, care are un apartament la parter, nu vede decât un zid. Primăria a emis dispoziţii de demolare din 2002 până în 2008. În ciuda dispoziţiilor, inspectorii de zonă au constatat că s-au făcut anumite lucrări, dar nu s-a demolat ce trebuia. Acum am trimis şi poliţia locală, executori şi un inspector de la Urbanism, care a constatat ce s-a făcut acolo. Lunea viitoare vom face o deplasare cu arhitectul şef şi o să trebuiască să dea jos mai bine de jumătate din suprafaţa cu care s-au extins”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.