Cum vrea Universitatea de Vest să recruteze cei mai buni absolvenți de...

Cum vrea Universitatea de Vest să recruteze cei mai buni absolvenți de liceu înainte ca să dea examenul de Bacalaureat

0
DISTRIBUIȚI

pirtea

Universitatea de Vest din Timișoara a inițiat, în aceste zile, o amplă campanie de promovare a ofertei sale educaționale. Astfel, aceasta va fi prezentată în cele mai bune 80 de licee din județele Caraș-Severin, Arad, Alba, Hunedoara, Gorj, Mehedinți, Bihor, Maramureș, Satu Mare și Timiș, vizați fiind mai mult de 9.000 de elevi de clasa a XI-a și a XII-a.

În cadrul campaniei, reprezentanții Universității de Vest vor discuta cu elevii pentru a-i sprijini în alegerea corectă a unei specializări sau facultăți.

“Suntem profund implicați în atragerea celor mai buni absolvenți de liceu.


Numărul mare de elevi olimpici care au ales Universitatea și rezultatele foarte bune ale studenților noștri sunt doar două dintr-o multitudine de motive pentru care cei mai buni elevi să aleagă Universitatea de Vest din Timișoara. Am creat un context academic și o ofertă educațională care poate concura cu ofertele celor mai bune universități din țară și de peste graniță”, spune Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara.

Pe lângă promovarea directă în rândul liceenilor, UVT organizează și conferințe la care participă elevi olimpici, profesori și părinți, pe teme de interes pentru aceștia. Campania de promovare în licee se va încheia în prima parte a lunii mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.