Doi poliţişti RĂNIŢI într-un accident rutier la Jebel. În ce stare sunt...

Doi poliţişti RĂNIŢI într-un accident rutier la Jebel. În ce stare sunt victimele

6
DISTRIBUIȚI

poza1Doi polițiști au fost răniți în această dimineață după ce au fost implicați într-un accident, în timp ce se deplasau cu mașina de serviciu. Accidentul a avut loc pe raza comunei Jebel.

Potrivit ofițerului de presă al Poliției Timiș, Loganul  polițienesc ”a intrat în coliziune cu alt autoturism”.


Polițiștii aflați în Logan au fost răniți în urma accidentului, însă starea lor este stabilă. ”Mașina de poliție se deplasa pe DN 59 dinspre Jebel spre Timișoara, iar la kilometrul 20, conducătorul mașinii a pierdut controlul direcției de deplare, pătrunzând pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa regulamentar. În autospecială se aflau trei polițiști. Șoferul celeilalte mașini nu a fost rănit”, a declarat pentru PRESSALERT.ro ofiţerul de presă al IPJ Timiş. Poliţiştii răniţi au fost preluaţi de un echipaj de ambulanţă şi transportaţi la Spitalul Judeţean din Timişoara pentru îngrijiri medicale.

Sursa foto: stirileprotv.ro

6 COMENTARII

  1. Precis aveau ceva fff.urgent,acel „Logan politienesc”,cam sifonat se vede din imagine,cauze posibile:soferul baut,cei trei se certau pe prada din portbagaj,poate transportau vreun suspect,hot,puscarias,si s-a declansat jiadul,poate,poate…sau o fi adormit Garcea!!!

  2. Vai de politia asta, cu cojile astea de masini, cred ca de fapt sunt adevarate bombe pe roti!
    Cine mai are Solenza in anul 2014 in Romania? Politia Romana!!!!
    Halal guvernatilor, va place sa ii ucideti pe bietii oameni 🙁

  3. De fapt ofiteru care a mentionat ca Loganul Politiei… are dreptate. De fapt a fost un Logan al Politiei Circulatie Timis, care a iesit, cum aveau ei prostul obicei atunci, (azi vad ca nu mai practica) in fata Passatului, fara sa scoata mana pe geam pe partea stanga sau paleta, cum spune legea si sa-si vada de drum. Insa Loganul despre care ofiterul de presa vorbeste, intre timp a fost ridicat, iar la locul accidentului au adus acea Solenza care are fata intacta. Oare chiar ne cred PROSTI?… De ce nu se spune nimic de faptul ca agentul Sinatovici Ion a murit in urma accidentului iar Gheorghe Sinatovici a fost avansat ,,sofer” la un ofiter…, deoarece avea acelasi obicei sa iasa in fata masinii pe care voia s-o opreasca…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.